Umplere riduri nazogeniene (╚Öan╚Ťuri nazolabiale) cu Acid Hialuronic

Categorii

Chiar dac─â ridurile nazogeniene sunt inevitabile, po╚Ťi sc─âpa de ele cu ajutorul fillerelor dermice pe baz─â de Acid Hialuronic! Alege tratamentul pliurilor nazolabiale cu Acid Hialuronic la Doctor SKiN! Te bucuri de rezultate naturale instantanee, aspect vizibil ├«ntinerit ╚Öi multe z├ómbete ╚Öi r├ósete f─âr─â grija ad├óncirii inestetice a liniilor z├ómbetului!

Liniile z├ómbetului t─âu devin din ce ├«n ce mai vizibile ╚Öi se transform─â ├«ncet ╚Öi sigur ├«n ni╚Öte ╚Öan╚Ťuri care te fac s─â pari mai ├«n v├órst─â, mai sup─ârat(─â) ╚Öi mai trist(─â) dec├ót e╚Öti? Pliurile nazolabiale reprezint─â primul semn de ├«mb─âtr├ónire a pielii ╚Öi ├«╚Ťi ÔÇťasprescÔÇŁ semnificativ tr─âs─âturile.

140 999 

Total:

vreau s─â ╚Ötiu cum pl─âtesc voucher cu discount de 10% la urm─âtoarea achizi╚Ťie pentru toate pl─â╚Ťile online (click pentru detalii)

discounturile, promo╚Ťiile nu se cumuleaz─â

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achizi╚Ťionarea procedurii nu reprezint─â o dovad─â a angajamentului medicului c─â v─â va face procedura.

├Än func╚Ťie de mai mul╚Ťi factori [printre care v├órsta, starea Dvs. de s─ân─âtate, a╚Ötept─ârile pe care le ave╚Ťi de la tratament], ├«n urma consultului, medicul poate considera c─â nu sunte╚Ťi compatibil─â cu procedura achizi╚Ťionat─â sau nu ve╚Ťi avea rezultatele dorite.

Caz ├«n care v─â va face recomand─âri bazate pe experien╚Ťa ╚Öi cazuistica similar─â avut─â iar, dac─â recomand─ârile nu r─âspund a╚Ötept─ârilor Dvs., v─â vom restitui suma achitat─â.

citește mai mult

De ce s─â alegi umplerea ridurilor nazogeniene cu Acid Hialuronic?

 • neteze╚Öte &├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte aspectul ridurilor ad├ónci din jurul gurii;

 • obraji mai plini;

 • efect de lifting ├«n zona inferioar─â a fe╚Ťei;

 • aspect vizibil ├«ntinerit;

 • rezultate instantanee, cu aspect natural ╚Öi de lung─â durat─â;

 • f─âr─â timp de recuperare;

 • efecte secundare minime;

 • opre╚Öte temporar procesul de ├«mb─âtr├ónire;

 • tratamentul cre╚Öte produc╚Ťia de colagen.

Ce sunt ridurile nazogeniene?

Ridurile nazogeniene se prezint─â sub forma unor linii sau pliuri care apar de fiecare parte a n─ârilor ╚Öi se continu─â ├«n jos, p├ón─â spre col╚Ťurile gurii. Cunoscute ╚Öi sub denumirea de liniile z├ómbetului, aceste riduri apar ╚Öi la b─ârba╚Ťi ╚Öi la femei ╚Öi, din p─âcate, se ad├óncesc odat─â cu ├«naintarea ├«n v├órst─â. Trebuie ├«ns─â precizat c─â pliurile nazolabiale sunt o caracteristic─â comun─â a fe╚Ťei, dar reprezint─â una dintre cele mai vizibile indica╚Ťii de ├«mb─âtr├ónire a tenului.

Ele joac─â un rol semnificativ ├«n zona mijlocie a fe╚Ťei, servind ca un adev─ârat separator anatomic ├«ntre buza superioar─â ╚Öi gr─âsimea obrazului. Mai exact, reprezint─â limita medial─â a stratului adipos malar, ca urmare a inser╚Ťiei cutanate a mu╚Öchilor ce ridic─â buza superioar─â ╚Öi a mu╚Öchiului zigomatic major de-a lungul s─âu.

╚śan╚Ťurile nazolabiale sunt cauzate ├«n primul r├ónd de pierderea volumului de gr─âsime facial─â, ├«mb─âtr├ónirea pielii ╚Öi mi╚Öc─ârile repetate ale gurii. Aceste cute devin proeminente mai rapid din cauza mai multor factori, precum fumatul excesiv, expunerea ├«ndelungat─â a pielii la razele UV, lipsa somnului sau fluctua╚Ťiile severe ├«n greutate. Inclusiv pozi╚Ťia din timpul somnului le poate gr─âbi apari╚Ťia. Au adesea o varietate de dimensiuni, ad├óncimi ╚Öi structuri, ├«n func╚Ťie de factorii determinan╚Ťi.

De╚Öi apar ├«ntre 20 ╚Öi 30 de ani, ridurile nazogeniene devin deranjante din punct de vedere estetic dup─â v├órsta de 35 de ani. Fa╚Ťa uman─â se transform─â mult din cauza ├«mb─âtr├ónirii: pielea pierde colagen ╚Öi elastin─â, iar mi╚Öc─ârile faciale repetitive, cum ar fi ├«ncruntarea ╚Öi z├ómbetul pot face ca pielea din jurul gurii s─â devin─â mai sub╚Ťire ╚Öi mai pu╚Ťin elastic─â. Dac─â nu se intervine cu tratamente injectabile sau dermatologice, ridurile nazogeniene se ad├óncesc din ce ├«n ce mai mult.

Cu toate acestea, unele persoane au o tendin╚Ť─â de a dezvolta la o v├órst─â mai fraged─â veritabile ╚Öan╚Ťuri ├«n jurul gurii. Cum ridurile ╚Öi lipsa de volum sunt asociate de creierul uman cu ├«mb─âtr├ónirea, aceste persoane sunt considerate mai ├«n v├órst─â dec├ót sunt, dar ╚Öi mai triste, mai posace, mai obosite.

Tipuri de riduri nazogeniene

├Än func╚Ťie de factorii determinan╚Ťi, exist─â riduri nazogeniene care se formeaz─â din cauza:

 • Tenului t─âu. Tipul de piele este un factor definitoriu. Grosimea ╚Öi elasticitatea pielii variaz─â foarte mult de la o persoan─â la alta ╚Öi influen╚Ťeaz─â proeminen╚Ťa acestor riduri. Tipurile de piele susceptibile ├«n a forma pliuri nazolabiale mai devreme includ pielea uscat─â, pielea gras─â, pielea sensibil─â ╚Öi pielea foto├«mb─âtr├ónit─â.

 • Gr─âsimii faciale. Unele persoane au o ÔÇťpern─âÔÇŁ de gr─âsime mai groas─â ├«n regiunea nazolabial─â, care contribuie la sus╚Ťinerea volumului fe╚Ťei ╚Öi previne dezvoltarea prematur─â a ridurilor. Acestea au ╚Öanse mai mici de a dezvolta riduri nazogeniene profunde. Pe de alt─â parte, persoanele care au o pern─â de gr─âsime mai sub╚Ťire sunt mai predispuse la linii ╚Öi pliuri faciale.

De asemenea, persoanele cu structur─â osoas─â mai sub╚Ťire, mai pu╚Ťin dens─â ╚Öi tonus muscular mai slab sunt mai predispuse la a dezvolta riduri nazogeniene. Din acest motiv, se observ─â mai rapid apari╚Ťia ridurilor din jurul gurii la persoanele care nu au un contur mandibular, b─ârbie sau pome╚Ťi suficient de pronun╚Ťa╚Ťi, adic─â o structur─â facial─â dezvoltat─â insuficient.

 • Mu╚Öchilor faciali. Ridurile se dezvolt─â pe ambele p─âr╚Ťi ale nasului ╚Öi ajung p├ón─â la col╚Ťurile gurii, fiind provocate de mu╚Öchii din zona fe╚Ťei care se contract─â ├«n mod regulat. Ele devin evidente la persoanele care folosesc frecvent mu╚Öchii faciali ├«n anumite activit─â╚Ťi, cum ar fi men╚Ťinerea unui z├ómbet permanent. Pliurile nazolabiale cauzate de mi╚Öc─ârile musculaturii faciale sunt agravate de pierderea de colagen ╚Öi elastin─â, ce apare odat─â cu ├«naintarea ├«n v├órst─â.

 • Retruziei osoase. Retruzia osoas─â este definit─â ca deplasarea ├«napoi a maxilarului. O retruzie a maxilarului sau a mandibulei este un factor genetic care contribuie la apari╚Ťia ridurilor nazogeniene. ├Ämb─âtr├ónirea natural─â vine cu pielea l─âsat─â ╚Öi cu ad├óncirea ridurilor, care avanseaz─â rapid atunci c├ónd oasele care sus╚Ťin ╚Ťesuturile moi de deasupra, maxilarul ╚Öi mandibula, ├«ncep s─â se retrag─â. Necesitatea unei interven╚Ťii ortodontice, dentare sau chiar chirurgicale sau pentru realinierea corect─â face ca acest tip de riduri nazogeniene s─â fie mai dificil de abordat.

 • Combina╚Ťiei dintre ridurile statice ╚Öi cele dinamice. Ridurile statice sunt liniile de pe fa╚Ť─â care apar chiar ╚Öi atunci c├ónd fata este ├«n repaus. Ridurile dinamice, pe de alt─â parte, sunt vizibile atunci c├ónd fa╚Ťa este animat─â sau ├«n mi╚Öcare. Exist─â un anumit tip hibrid de riduri nazogeniene, care se poate aborda nu doar prin umplerea cu Acid Hialuronic, ci ╚Öi prin microdermabraziune, tratament de rejuvenare facial─â laser, peeling chimic sau mezoterapie frac╚Ťionat─â.

 • ├Ämb─âtr├ónirii. Pierderea de colagen ╚Öi elastin─â duce la sc─âderea tonusului pielii, care devine mai pu╚Ťin elastic─â ╚Öi ├«ncepe s─â se lase. Tot ├«mb─âtr├ónirea este vinovat─â de modificarea dispunerii gr─âsimii subdermice, care contribuie la un format al fe╚Ťei ├«n U, asociat cu b─âtr├óne╚Ťea, ├«n timp ce forma t├ón─âr─â a fe╚Ťei este ├«n form─â de V.

Umplere santuri nas cu Acid Hialuronic

Din fericire, dac─â ├«n trecut exista doar liftingul facial, acum ai o solu╚Ťie rapid─â ╚Öi u╚Öoar─â, ╚Öi anume umplerea ridurilor nazogeniene cu Acid Hialuronic, care restabile╚Öte volumul pierdut ╚Öi atenueaz─â considerabil aspectul lor. Scopul injec╚Ťiilor cu Acid Hialuronic ├«n zona liniilor z├ómbetului este de a uniformiza aspectul pielii, ÔÇť├«mbl├ónzindÔÇŁ ╚Öi ├«ntinerind aspectul fe╚Ťei.

Trebuie f─âcut─â precizarea c─â sunt multe persoane care nu au ridurile at├ót de ad├ónci, ci doar o problem─â de laxitate a pielii ╚Öi ÔÇťc─âdereÔÇŁ a pome╚Ťilor. ├Än acest caz, se pot aborda ridurile din jurul gurii ╚Öi cu tratamente care se bazeaz─â pe induc╚Ťie de colagen, precum mezoterapia frac╚Ťionat─â clasic─â sau tratamentul cu Morpheus 8, HIFU sau tratamente BIO, precum terapia ­čžŤ­čĆ╗ÔÇŹÔÖé´ŞĆ

Po╚Ťi sc─âpa de ridurile nazogeniene prin injectarea cu Acid Hialuronic?

Exist─â o ├«ntreaga dezbatere despre umplerea ridurilor nazogeniene cu Acid Hialuronic. Cei care militeaz─â ├«mpotriva umplerii lor sus╚Ťin c─â sunt cauzate ├«n principal de pierderea de volum la nivelul pome╚Ťilor, fapt ce duce la dispari╚Ťia suportului structural pentru obraz, f─âc├óndu-l s─â ÔÇ×cad─âÔÇŁ ╚Öi determin├ónd formarea ╚Öan╚Ťurilor inestetice. Din aceast─â perspectiv─â, ridurile nazogeniene sunt un simptom al pierderii de volum ╚Öi drept urmare, se indic─â tratarea cauzei, adic─â refacerea volumului la nivelul obrajilor.

├Än practic─â ├«ns─â, este foarte u╚Öoar─â umplerea liniilor z├ómbetului cu Acid Hialuronic, iar pacientul pare mai t├ón─âr imediat dup─â. Dar, dac─â acea persoan─â are o pierdere de volum, atunci umplerea ridurilor nazogeniene trateaz─â doar o parte din problem─â. Mai mult dec├ót at├ót, este nevoie de mult mai mult Acid Hialuronic pentru a reda pome╚Ťilor volumul pierdut dec├ót pentru a umple un pliu nazolabial. Deci, exist─â ╚Öi o problem─â de buget.

De asemenea, poate fi necesar mult prea mult produs ├«n obraz pentru a elimina ridurile nazogeniene, iar acest lucru poate crea un aspect nenatural de “pillow faceÔÇŁ sau ÔÇťfa╚Ť─â de pern─âÔÇŁ. A╚Öadar injectarea cu Acid Hialuronic doar a pome╚Ťilor nu este neap─ârat solu╚Ťia perfect─â!

Recomandarea Doctor SKiN este de a trata at├ót pome╚Ťii c├ót ╚Öi ╚Öan╚Ťurile nazogeniene pentru a ob╚Ťine cel mai bun aspect. Ideal este ca fiecare caz s─â fie evaluat individual, pentru a vedea ce variant─â aduce cea mai bun─â ╚Öi cea mai natural─â transformare.

Aten╚Ťie! Chiar dac─â fillerele dermice pe baz─â de Acid Hialuronic sunt cel mai popular tratament de eliminare a ridurilor nazogeniene, ├«n m├óini neexperimentate pot s─â dea rezultate care nu avantajeaz─â pe nimeni! Prea mult Acid Hialuronic injectat poate s─â coboare buza ╚Öi s─â confere un aspect complet nenatural, deoarece se creeaz─â un volum inestetic la nivelul gurii. Scopul tratamentului este de a netezi ╚Öi nu de a ╚Öterge aceast─â linie natural─â!

Fillerele dermice pe baz─â de Acid Hialuronic sunt reversibile, sigure ╚Öi bine tolerate, oferind rezultate excelente. Volumul oferit de injectarea cu Acid Hialuronic trebuie folosit ╚Öi pentru a ridica ╚Öi nu numai pentru a umple ridurile nazogeniene, deoarece odat─â cu trecerea timpului, apare o c─âdere a obrajilor ╚Öi a col╚Ťurilor gurii.

Umplerea strategică cu Acid Hialuronic injectat deasupra pliurilor nazolabiale profunde, creează sprijinul atât de necesar care poate reduce adâncimea liniilor și, în același timp, poate ridica obrajii, creând un efect de lifting facial.

De cât de mult Acid Hialuronic este nevoie pentru a trata ridurile nazogeniene?

Doar medicul poate evalua care este cel mai bun tratament pentru tine. Ca ╚Öi abordare, se pune ├«nt├ói┬á1 ml (0.5 ml st├ónga & 0.5 ml dreapta), iar la o lun─â, dup─â ce substan╚Ťa injectat─â se a╚Öaz─â, doar dac─â este nevoie, se revine cu ├«nc─â 1 ml.

Medicul ├«ncepe procedura prin cur─â╚Ťarea zonei de tratament.
Multe fillere dermice pe baz─â de Acid Hialuronic con╚Ťin deja anestezic (lidocain─â), dar la Doctor SKiN vom folosi o crem─â anestezic─â, cu care trebuie s─â stai aproximativ 20 – 30 de minute pentru o injectare c├ót mai confortabil─â.
Este posibil s─â sim╚Ťi o senza╚Ťie de presiune pe m─âsur─â ce Acidul Hialuronic ajunge sub piele ╚Öi un u╚Öor disconfort ├«n jurul locurilor de injectare c├óteva ore dup─â. Procesul de injectare propriu-zis dureaz─â aproximativ 10 – 15 minute.
Acidul Hialuronic ÔÇť├«nmoaieÔÇŁ cutele ╚Öi umple ridurile ad├ónci, cre├ónd instantaneu un aspect rejuvenat.

Umplere riduri nazogeniene (╚Öan╚Ťuri nazolabiale) cu Acid Hialuronic - Doctor SKiN

De c├óte ╚Öedin╚Ťe de injectare cu Acid Hialuronic am nevoie pentru a observa rezultatele ╚Öi c├ót timp dureaz─â acestea?

Cei mai mul╚Ťi dintre pacien╚Ťii Doctor SKiN sunt mul╚Ťumi╚Ťi de rezultatele ob╚Ťinute dup─â o singur─â injectare. Pentru a evalua rezultatele finale, este nevoie de minimum 21 de zile, p├ón─â c├ónd umflarea post interven╚Ťie a disp─ârut iar fillerul de umplere dermic─â s-a a╚Öezat ├«n zona injectat─â.

Mul╚Ťi pacien╚Ťi se ├«ntorc la clinic─â la fiecare 6 – 8 luni pentru un tratament de completare care men╚Ťine pielea neted─â ╚Öi aspectul tineresc.
Efectele tratamentului de umplere cu Acid Hialuronic dureaz─â ├«n medie 6 – 12 luni, ├«n func╚Ťie de substan╚Ťa injectat─â, v├órst─â, caracteristicile individuale ╚Öi stil de via╚Ť─â. Organismul absoarbe treptat materialul injectat, fapt ce determin─â ├«n timp ad├óncirea pliurilor nazolabiale.

Ce trebuie să faci înainte și după injectarea Acidului Hialuronic în ridurile nazogeniene?

├Ä╚Ťi recomand─âm s─â te prezin╚Ťi ├«n clinicile Doctor SKiN cu aproximativ 30 de minute mai devreme, pentru ca s─â ╚Ťi se aplice crema anestezic─â ╚Öi pentru ca aceasta s─â aib─â timp s─â-╚Öi fac─â efectul.
Pentru a preveni vânătăile, nu consuma alcool și medicamente precum aspirină sau ibuprofen, cu 2 zile înainte de tratamentul de umplere cu fillerul pe bază de acid hialuronic.

Fillerele dermice pe baz─â de Acid Hialuronic ofer─â rezultate imediate. Vei putea observa o ├«mbun─ât─â╚Ťire vizibil─â dup─â injectare, chiar ╚Öi ├«nainte de a p─âr─âsi clinica. ├Än primele c├óteva zile dup─â tratament, este posibil s─â prezin╚Ťi o umflare u╚Öoar─â ╚Öi ro╚Öea╚Ť─â ├«n zonele injectate.
În următoarele 14 zile, Acidul Hialuronic se va așeza complet și vei putea vedea rezultatele finale ale tratamentului.
La nu mai pu╚Ťin de 30 de zile de la data inject─ârii, ar trebui sa programezi un consult la medicul injectolog pentru a aprecia ├«mpreun─â dac─â se impune completarea cu ├«nc─â 0.55 ml de acid hialuronic sau recomand─â s─â a╚Ötep╚Ťi c├óteva luni.
├Än cazul ├«n care apar echimoze, acestea vor dura ├«n jur de 7 – 8 zile.

Dup─â procedur─â, este recomandat s─â respec╚Ťi urm─âtoarele sfaturi:

 • f─âr─â machiaj timp de 4 ore dup─â injectarea cu Acid Hialuronic;

 • evit─â exerci╚Ťiile intense ├«n ziua ├«n care ai urmat tratamentul de injectare ╚Öi 48 de zile post interven╚Ťie;

 • evit─â produsele de cur─â╚Ťare a fe╚Ťei care con╚Ťin alcool sau parfum;

 • am├ón─â vizita la spa, saun─â, plaj─â ╚Öi solar timp de o s─âpt─âm├ón─â dup─â tratament;

 • am├ón─â orice tratament cosmetic, dermatologic sau estetic timp de dou─â s─âpt─âm├óni;

 • nu atinge ╚Öi nu aplica presiune pe zona injectat─â timp de 6 ore.

Pot ob╚Ťine rezultate naturale prin umplerea cu Acid Hialuronic a ridurilor nazogeniene?

├Än timpul consulta╚Ťiei, medicul ├«╚Ťi va evalua profilul facial pentru a vedea dac─â umplerea ridurilor cu Acid Hialuronic este cea mai bun─â op╚Ťiune pentru tratarea pierderii de volum ├«n partea inferioar─â a fe╚Ťei, dac─â este necesar ├«n realitate volum ├«n pome╚Ťi. C├ónd inject─ârile sunt realizate de un medic specializat, cu experien╚Ť─â, Acidul Hialuronic ofer─â o ├«mbun─ât─â╚Ťire substan╚Ťial─â, cu un aspect natural.

Care sunt efectele secundare ale tratamentului de umplere cu Acid Hialuronic a pliurilor nazolabiale?

Efectele secundare ale tratamentului sunt de obicei u╚Öoare ╚Öi se rezolv─â rapid, de la sine. Cele mai frecvente efecte secundare sunt v├ón─ât─âile, umflarea, ro╚Öea╚Ť─â ╚Öi m├ónc─ârime la locul inject─ârii, care dispar ├«n 48 – 72 de ore.

Chiar dac─â se ├«nt├ómpl─â rar, pot ap─ârea c├óteva reac╚Ťii adverse mult mai grave, cum ar fi:

 • reac╚Ťii alergice

 • infec╚Ťii

 • cicatrici

 • afectarea vederii

 • accident vascular cerebral

 • echimoze

 • efectul Tyndall, un aspect albastru al umpluturii dermice sub piele

 • noduli

 • asimetria fe╚Ťei (uneori o parte este mai bine tratat─â dec├ót cealalt─â)

 • necroza.

Utilizarea unor produse de calitate ├«ndoielnic─â sau nepotrivite ╚Öi o tehnic─â gre╚Öit─â de injectare ├«╚Ťi pot afecta z├ómbetul ╚Öi expresiile faciale, dar cresc ╚Öi riscul efectelor secundare grave a╚Öadar, alege mereu cu aten╚Ťie ├«n m├óinile cui ├«╚Ťi pui frumuse╚Ťea!

Tratamentul nu este recomandat persoanelor cu așteptări nerealiste.

Nu ╚Ötii ce ╚Ťi se potrive╚Öte, ai temeri despre rezultatul final sau vrei s─â afli mai multe detalii ├«nainte de a lua o hot─âr├óre? La Doctor SKiN, consulta╚Ťia la medicul specialist ├«n chirurgie plastic─â, cu o experien╚Ť─â solid─â ├«n inject─âri, medicin─â anti-ageing ╚Öi volumetrie facial─â este gratuit─â ╚Öi neangajant─â.
Programeaz─â-te acum pentru o consulta╚Ťie la ԜĴŞĆ 031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenan╚Ť─â la standardele prev─âzute de produc─âtor
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa noastr─â de medici este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport ├«n orice probleme, ├«nainte & dup─â tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare ai avea s─â ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaug─â o recenzie la „Umplere riduri nazogeniene (╚Öan╚Ťuri nazolabiale) cu Acid Hialuronic”

umplere riduri nazogeniene cu Acid Hialuronic
Umplere riduri nazogeniene (╚Öan╚Ťuri nazolabiale) cu Acid Hialuronic
140 999 
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin