Tratament cearcăne adâncite cu acid hialuronic Juvederm® Volbella

Prezența cearcănelor nu avantajează pe nimeni. Cearcănele adâncite îți fac ochii să pară mai mici, mai triști și îți conferă un aspect bolnăvicios și bătrânicios. Cearcănele nu trec de la sine, indiferent de cât de multă cremă hidratantă folosești sau cât de mult de odihnești.

Ai nevoie de o soluție care să-ți îmbunătățească aspectul imediat? Optează pentru fillerul dermic Volbella de la Juvederm®, cel mai popular brand de acid hialuronic din lume și expertiza medicilor Doctor SKiN, supra-specializați în tratamentele cu orice produs pe bază de acid hialuronic Allergan Aesthetics.

234 

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi fillerul dermic Juvederm® Volbella?

 • restabilește instantaneu volumul pierdut din zona ochilor

 • nivelează și restructurează pielea de sub ochi

 • tratament excelent pentru estomparea cearcănelor adâncite

 • cel mai sigur acid hialuronic dermic pentru zona delicată din jurul ochilor

 • rezultate cu aspect natural

 • fără durere, fără disconfort

 • efecte vizibile imediat

 • rezultate de lungă durată

 • risc scăzut de efecte secundare.

Ce este fillerul dermic Juvederm® Volbella?

Juvederm® Volbella este un filler periocular pe bază de acid hialuronic, fabricat de Allergan Aesthetics. Produsul face parte din respectata gamă Juvederm®, liderul pieței de fillere dermice pe bază de acid hialuronic, recunoscut la nivel mondial pentru calitatea superioară a produselor sale.

Juvederm® Volbella este un gel fin dar coeziv, folosit în clinicile estetice din toată lumea pentru corectarea aspectului obosit și bătrânicios, dat de prezența cearcănelor adâncite din jurul ochilor.

Cum funcționează Juvederm® Volbella?

Fillerul are la bază tehnologia patentată Vycross, care folosește acid hialuronic complet reticulat, capabil să realizeze o umplere fină a șanțurilor lacrimale.

Juvederm® Volbella este perfect adaptat pentru zona perioculară, o zonă foarte expresivă, al cărei tratament necesită o atenție deosebită.

Spre deosebire de alte produse similare, acidul hialuronic reticulat din compoziția Juvederm Volbella are un caracter slab hidrofil, adică nu atrage la fel de multă apă în țesut, ceea ce înseamnă un risc mai scăzut de apariție a edemului sau a inflamației după procedură.

Acidul hialuronic este o substanță produsă în mod natural de către organism însă, pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția proprie de acid hialuronic scade. Pielea devine mai uscată, se strânge și se ridează mai ușor, liniile de sub ochi sunt mai vizibile și implicit, aspectul cearcănelor se accentuează.

Cel mai adesea, cearcănele adâncite se recunosc ușor, deoarece se vede clar lipsa de volum din zona de sub ochi și modificările de pigment, care variază între violet și maroniu.

Tratament cearcăne adâncite cu acid hialuronic Juvederm® Volbella - Doctor SKiN

Efectul imediat al acidului hialuronic Juvederm® Volbella oferă revitalizare și un plus de volum în zona perioculară unde există un deficit, ceea ce înseamnă o piele netedă, strălucitoare, lipsită de cearcăne și un aspect general mai bun.

În ce zone ale feței se poate injecta Juvederm® Volbella?

Acest filler dermic a fost special conceput pentru a trata în siguranță zonele delicate ale feței, cum ar fi buzele sau regiunea de sub ochi, unde pielea este mai subțire și mai sensibilă.

Injectat în zona cearcănelor, Juvederm® Volbella restabilește imediat volumul pierdut și elimină aspectul gol, adâncit și umbrit.

Juvederm® Volbella versus alte fillere dermice pe bază de Acid Hialuronic

Produsele topice precum cremele pentru ochi pe bază de cofeină, anticearcănele, fondul de ten iluminator și/sau gelurile împotriva cearcănelor pot masca pe moment aspectul ochilor obosiți. Însă, în realitate, acestea nu tratează cearcănele, ci doar le estompează. Rezultate reale poți obține doar cu ajutorul acidului hialuronic, iar rezultate de durată cu ajutorul fillerului dermic Juvederm® Volbella!

Datorită texturii sale ultra-netede și cu o densitate mai fină, Juvederm® Volbella oferă un rezultat mai natural decât alte produse injectabile similare. În plus, compoziția sa asigură o remanență mai bună a produsului la locul injectării, oferind rezultate care durează până la 12 luni.

Ce simți în timpul injectării cu fillerul dermic Juvederm® Volbella?

Fillerul Volbella conține 0,3% lidocaină, un anestezic care diminuează durerea la locul injectării. De asemenea, în clinicile Doctor SKiN beneficiezi de anestezie locală suplimentară, care va face procedura mai confortabilă.

În plus, disconfortul din timpul procedurii este minim, deoarece procedura se face cu un ac bont, denumit canulă atraumatică, care se introduce cu grijă printr-un orificiu făcut la nivelul obrazului, până în șanțul lacrimar, unde se eliberează încet fillerul dermic cu acid hialuronic. Injectarea cu Juvederm® Volbella se face în plan profund, pentru a evita migrarea produsului sau vizibilitatea acestuia prin piele.

În cât timp se văd rezultatele după tratamentul cearcănelor cu Juvederm® Volbella?

Pentru a ști exact de cât produs este nevoie pentru a corecta complet aspectul inestetic al cearcănelor, este nevoie mai întâi de o evaluare a adâncimii acestora și a caracteristicilor individuale. În clinicile Doctor SKIN, consultația la medicul specialist în chirurgie estetică și plastică este gratuită.

În general, medicul va recomanda o singură ședință de tratament cu Juvederm® Volbella, pentru a obține din nou un chip luminos, cu aspect tânăr și odihnit, lipsit de cearcăne!

Rezultatele sunt vizibile imediat după procedură. Vei observa cu ochiul liber cum șanțul lacrimar a fost umplut și nu mai este atât de sesizabil, iar delimitarea inestetică dintre zona de sub ochi și obraz va dispărea aproape complet.

De asemenea, este diminuată și pigmentarea maronie a cearcănelor, zona perioculară devenind mai luminoasă.

Rezultatele obținute cu ajutorul acidului hialuronic Juvederm® Volbella pot dura până la un an, dar acest lucru depinde de starea și nivelul de îngrijire a pielii, vârstă și stil de viață, precum și de cât de repede metabolizează organismul tău acidul hialuronic.

Pentru o rejuvenare completă a zonei din jurul ochilor, injecțiile cu Juvederm Volbella pot fi combinate cu Terapia🧛🏻‍♂️, cel mai BIO tratament estetic cu putință, cu liftingul periocular cu laser CO2, cu injecții cu toxină botulinică sau mesoB0tox deoarece, doar prin combinația potrivită de tratamente estetice și dermatologice se poate obține:

 • eliminarea pigmentării (a culorii) cearcănelor,

 • estomparea ridurilor și liniilor fine din zona perioculară (atât ridurile laba gâștei, cât și liniile de sub ochi),

 • un efect de lifting al sprâncenelor.

Recuperarea după injectarea cu Juvederm® Volbella

După finalizarea tratamentului, timp de 48 de ore, deși nu este necesară o îngrijire ulterioară deosebită, este recomandat să eviți activitatea fizică intensă deoarece aceasta crește fluxul sanguin și poate cauza apariția vânătăilor la locul injectării.

 • Ai grijă să NU masezi zona injectată din jurul ochilor, pentru a permite produsului să se așeze uniform.

De asemenea, evită expunerea la soare sau căldură excesivă (saună, solar), precum și consumul de alcool timp de minimum 48 de ore după injectare. Astfel de măsuri de precauție sunt recomandate după orice procedură estetică.

Care sunt contraindicațiile injectării cu Juvederm Volbella?

Tratamentul cearcănelor cu fillere dermice pe bază de acid hialuronic este contraindicat în cazul în care:

 • Cearcănele se prezintă doar sub forma unor cercuri maronii sub ochi, fără să fie vorba de un deficit de volum.

 • Pacientul prezintă un exces de tegument în zona pleoapelor inferioare, caz în care acesta ar trebuie să se reorienteze spre alte tratamente, cum ar fi blefaroplastia nechirurgicală.

 • Pacientul prezintă un edem periorbital, vizibil mai ales dimineața, imediat după trezire. În această situație, acidul hialuronic nu ar face decât să agraveze aspectul de “pungi” sub ochi. Pungile de sub ochi pot fi estompate cu PlasmAge®

 • Ai așteptări nerealiste.

Cum mă pregătesc pentru prima ședință cu Juvederm Volbella?

 • Întrerupe administrarea de anticoagulanți, precum aspirina sau ibuprofenul. Aspirina și produsele care conțin acid acetic salicilic trebuie oprite cu 7 – 10 zile înainte de injectare, iar ibuprofenul cu cel puțin 2 zile înainte. Întrucât aceste medicamente acționează ca diluanți ai sângelui, pot provoca echimoze la locul injectării.

 • Renunță la alcool cu cel puțin 2 zile înainte de injecții, pentru a evita apariția vânătăilor inutile.

 • Informează doctorul cu privire la antecedentele de reacții alergice sau anafilactice severe.

Este tratamentul cu Juvederm Volbella sigur?

Administrarea de Juvederm Volbella ca tratament pentru cearcăne adâncite este 100% sigură, tehnologia patentată Vycross fiind aprobată de FDA.

Majoritatea produselor injectabile pot produce vânătăi sau edem la locul injectării, în funcție de tenul pacientului și de predispoziția acestuia către astfel de reacții adverse. Însă, toate aceste reacții minore se rezolvă de la sine, de cele mai multe ori. În cazul fillerului dermic Juvederm® Volbella, este posibil să prezinți iritații minore, umflături sau o senzație ușoară de mâncărime la locul de injectare, care ar trebui să treacă în decurs de câteva zile după procedură.

Tehnica de injectare folosită în clinicile Doctor SKiN este sigură, iar prin folosirea la injectare a canulelor atraumatice, riscul apariției hematoamelor (vânătăilor) este scăzut la minimum.

În cazul Juvederm® Volbella, reacțiile adverse mai semnificative sunt extrem de rare, iar efectele nedorite pot fi inversate cu hialuronidază, o substanță care topește în siguranță acidul hialuronic.

Nu știi ce ți se potrivește, ai temeri despre rezultatul final sau vrei să afli mai multe detalii înainte de a lua o hotărâre? La Doctor SKiN, consultația la medicul specialist în chirurgie plastică, cu o experiență solidă în injectări, medicină anti-ageing și volumetrie facială este gratuită și neangajantă.

Programează-te acum pentru o consultație la ☎️031 005.10.15 sau pe adresa contact@doctorskin.ro!

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Tratament cearcăne adâncite cu acid hialuronic Juvederm® Volbella”

Tratament cearcăne adâncite cu acid hialuronic Juvederm® Volbella - Doctor SKiN
Tratament cearcăne adâncite cu acid hialuronic Juvederm® Volbella
234 
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin