TOP tratamente de slăbire, care te scapă de grăsimea de pe fiecare zonă a corpului

Consultă-te cu unul din specialiștii în frumusețe de la Doctor SKiN.

Programeză-te

Te-ai săturat să admiri pozele Before and After de pe Instagram cu transformări uimitoare? În afară de diete, sport și disciplină, ceea ce nu se spune în online este că multe dintre transformările spectaculoase pe care toată lumea le admiră, au puțin sau mai mult ajutor din partea tratamentelor corporale minim invazive sau chiar chirurgicale. Nu întâmplător, liposucția chirurgicală și abdominoplastia se clasează în mod constant printre primele 5 proceduri estetice chirurgicale, conform rapoartelor anuale transmise de Societatea de Estetică.
Cu toate acestea, noile tehnologii minim sau chiar non-invazive au evoluat foarte mult în ultimul deceniu, începând să înlocuiască din ce în ce mai mult variantele care implică bisturiul. Cu atât de multe opțiuni, devine din ce în ce mai dificil să găsești informațiile corecte, să afli ce este mai bine pentru tine, pentru corpul tău și pentru stilul tău de viață.

Există o regulă pe care o cunoaște toată lumea din domeniul remodelării corporale, dar care nu este suficient de mult exprimată, din frica de a pierde clienți. Cum la Doctor SKiN îți promitem transparență și onestitate, trebuie să te informăm că:

 • niciun tratament corporal nu funcționează cât timp nu ai grijă la alimentație și refuzi să faci un minimum de mișcare;

 • niciun tratament corporal de slăbire nu dă rezultate dacă nu bei suficient de multă apă și dacă bei alcool în mod constant;

 • niciun tratament de eliminare a grăsimii nu-și va atinge potențialul maxim dacă nu dormi suficient și ai un stil de viață dezordonat;

 • niciun tratament care te scapă de grăsimea de pe burtă, spate, șolduri sau fese nu dă rezultate dacă ești obez(ă).

Poate părea descurajant când citești rândurile de mai sus, mai ales când vrei o pilulă magică sau o scurtătură pentru cea mai bună versiune a ta. Cu toate acestea, tratamentele de remodelare corporală cu adevărat eficiente, reușesc să-ți aducă niște rezultate aparte, pe care nicio dietă sau exercițiu de la sală nu reușesc să le atingă, și anume:

 • Rezultate vizibile rapid. Nu există vreo dietă care să dea rezultate după 3 zile. Cu toate acestea, există tratamente de remodelare corporală la care se observă un mic rezultat după doar 1- 3 ședințe. Acei 2 - 3 centimetri pierduți în talie îți vor da motivația necesară să mergi mai departe.

 • Poți elimina grăsimea dintr-o anumită parte a corpului. După cum bine știi, dietele și exercițiile fizice, chiar și când îți lucrezi anumite grupe musculare, nu pot să te ajute să elimini grăsimea localizată, cum ar fi cea de deasupra genunchilor, de pe “aripioare” ori de la linia sutienului.
  Pur și simplu corpul nostru nu funcționează așa!
  Va trebui să-ți reduci procentul de grăsime corporală și este posibil ca grăsimea să insiste să rămână chiar în locurile care te enervează cel mai tare, chiar și când îți atingi greutatea ideală. În cazul unui tratament corporal însă, se vizează exact grăsimea aceea pe care nu reușești să o dai jos oricât de mult te-ai chinui.

 • Nu te confrunți cu problema pielii lăsate. Majoritatea tratamentelor corporale vizează și pielea lăsată în procesul de eliminare a grăsimii sau se pot efectua în paralel, astfel încât slăbirea să nu lase urme inestetice pe corpul tău. Acestea reduc și riscul de apariție a vergeturilor, tocmai pentru că se induce producția naturală de colagen și elastină la nivelul pielii tratate.

 • Ți se reduce celulita. Nu există nicio dietă care să te scape de celulita existentă, iar cardio are efecte limitate asupra acesteia. Tratamentele corporale vizează în mod secundar și celulita, așadar corpul tău va avea un contur mai ferm și mai armonios la finalul unui protocol de tratament de remodelare corporală.
  Acestea fiind spuse, iată un mic ghid de proceduri pe care le poți face pentru a scăpa de grăsimea încăpățânată pe cele mai importante zone a corpului.

Tratamente de slăbire pentru grăsimea de sub bărbie

Indiferent de tratamentul ales, este important să acorzi prioritate și conturării bărbiei atunci când vrei să tratezi grăsimea submentală. Deseori, persoanele cu gușă sau cu bărbie dublă nu au neapărat probleme cu grăsimea, ci cu înaintarea în vârstă. Mulți dintre pacienții Doctor SKiN sunt surprinși când descoperă că pot aborda problema bărbiei duble cu fillere dermice pe bază de Acid Hialuronic, mai degrabă decât printr-o procedură chirurgicală invazivă.

Pentru a găsi protocolul potrivit de tratament, trebuie mai întâi identificată cauza. Gușa poate fi rezultatul îmbătrânirii pielii și pierderii volumului din partea inferioară a feței. Un filler pe bază de Acid Hialuronic poate fi recomandat de către medic, pentru a restabili volumul pierdut, pentru a adăuga definirea necesară și pentru a reduce aspectul pielii lăsate. Prin tratarea pierderii de volum, se restabilește structura feței și se obține un profil facial cu aspect mai tânăr, iar bărbia dublă este estompată suficient încât să nu mai deranjeze vizual.

Dacă însă există și un exces de grăsime submentală, atunci sunt indicate și proceduri care vizează exact această problemă, mai exact: lipoliza injectabilă și criolipoliza. La ambele sunt necesare minimum 3 – 4 ședințe pentru a vedea rezultate, care oricum, sunt progresive și se instalează în timp.

Partea cea mai frumoasă este că există și tratamente care vizează și grăsimea în exces, și problemele de îmbătrânire a pielii, care funcționează pe bază de radiofrecvență medicală, HIFU sau tehnologii combinate cu mezoterapie fracționată, lumina infraroșie etc.

De asemenea, în cazul în care un mușchi platisma slăbit contribuie la apariția bărbiei duble, medicii specializați în estetică și chirurgie plastică recomandă, în general, un lifting al gâtului, care se poate realiza și cu dispozitive precum Morpheus 8 sau VelaShape III, dar și cu injecții pe bază de Acid Hialuronic sau chiar toxină botulinică.

🔝Cele mai rapide rezultate pentru eliminarea grăsimii de sub bărbie
🔝Prețul cel mai mic

Tratamente de slăbire pentru zona brațelor

Grăsimea de pe brațe este problematică și pentru cei care sunt în formă, dar mai ales pentru cei care au tendința de a depune kilogramele în plus în zona superioară a corpului, lucru cauzat în mare parte de factori genetici.
Când tricepsul este ascuns de grăsime, este de fapt un amestec de grăsime, care poate fi prinsă între degete, dar și de pielea lăsată. Gradul de laxitate a pielii este unul dintre cei mai importanți factori atunci când se dorește sculptarea brațelor, deoarece acest lucru îi îndrumă pe medici către soluția cea mai potrivită pentru tine.

O parte din tratamentele non-invazive de reducere a grăsimii localizate, precum Morpheus 8 sau radiofrecvența corporală, abordează inclusiv problema pielii care atârnă, deoarece reușesc, pe lângă slăbire, și o rejuvenare a zonei tratate, prin stimularea producției de colagen și elastină. Această rejuvenare se traduce prin efectul de lifting, cu condiția ca gradul de laxitate a pielii să fie ușor spre moderat. Pentru cazurile în care are loc o slăbire masivă sau vârsta este foarte înaintată, singura soluție este liposucția chirurgicală, care elimină și excesul de piele.

Ca și liposucția chirurgicală, tratamentele de criolipoliză și Vanquish ME folosesc o abordare generală de reducere a grăsimii, dar nu pot defini musculatura brațelor, precum EMS Sculpt. Masa musculară are un rol foarte important în aspectul armonios al brațelor, iar impulsurile electromagnetice de înaltă intensitate produse de dispozitivul EMS Sculpt reușesc s-o crească cu până la 14%. Este o scurtătură ideală pentru toți cei care nu au timpul necesar să meargă la sală, deoarece dispozitivul reușește să obțină aceleași rezultate precum 6 luni de efort intensiv în sala de fitness, după doar câteva ședințe de tratament.

Cum fiecare persoană are nevoi unice, cel mai bine este să combini mai multe proceduri, pentru a trata în întregime problema brațelor prea groase și pentru a te bucura de efectele lor pe o durată cât mai lungă. Nu știi ce ți se potrivește? Programează-te pentru o evaluare gratuită în oricare din clinicile Doctor SKiN!

🔝Cele mai rapide rezultate pentru eliminarea grăsimii de sub bărbie
🔝Prețul cel mai mic

Tratamente de slăbire pentru zona abdomenului

Când te decizi să-ți sculptezi abdomenul, trebuie să iei în considerare și pielea, procentul de grăsime și mușchii, deoarece fiecare are rolul său. În cadrul evaluării gratuite, specialiștii în remodelare corporală de la Doctor SKiN te întreabă despre schimbările majore în greutate și despre sarcinile anterioare, doi factori care influențează pielea lăsată din zona abdominală, cât și aspectul acesteia.

Îți va fi evaluată elasticitatea pielii, prezența vergeturilor și stadiul în care se află mușchii abdominali. În cazul femeilor care au născut, prezența diastazei abdominale este una dintre cauzele majore pentru care multe femei rămân cu o burtă de tip “mommy pooch”.

De asemenea, mamele care au născut prin cezariană se confruntă cu piele și grăsime care atârnă peste cicatricea operației. În această situație, multe femei cred că au nevoie de abdominoplastie și că nimic nu le mai poate reda abdomenul de dinainte de sarcină. Dar, prin eliminarea excesului de grăsime acumulat, vei reduce semnificativ prezența acelui “raft” urât de grăsime.
Cu toate acestea, și procedurile care implică rejuvenarea pielii din zona tratată pot face minuni, iar dacă se efectuează în timpul procesului de slăbire controlată, este foarte probabil să nu mai fie nevoie să apelezi la bisturiu.

Poți alege oricând un protocol de tratamente specializate pentru nevoile tale, care combină procedurile de slăbire localizată, precum criolipoliza sau liposucția abdominală nechirurgicală Vanquish ME sau lipoliza injectabilă, cu procedura EMS Sculpt, care lucrează intensiv mușchii abdomenului și contribuie în mod semnificativ la rezolvarea problemelor de diastază abdominală. Dispozitivul se folosește și de către sportivi în recuperare, așadar este o soluție excelentă pentru a-ți reda abdomenul de dinainte de sarcină.

Un studiu a descoperit că tehnologia folosită de EMS Sculpt reduce grosimea țesutului adipos cu 18,6% în medie, în timp ce tonifică mușchii. Autorii studiului au remarcat o reducere cu 10,4% a separării mușchilor abdominali. Rezultatele promițătoare indică tratamentul ca un potențial remediu pentru diastaza abdominală, cu care se confruntă majoritatea femeilor postpartum.

În ceea ce privește tratamentele care rejuvenează și pielea, în timp ce reduc grăsimea de pe burtă, la Doctor SKiN poți combina ședințele de radiofrecvență medicală cu Venus Legacy sau Morpheus 8, cu cavitația ultrasonică UltraShape V3, cu Onda Coolwaves, numărul 1 mondial în remodelare corporală, tratamentul celulitei și al grăsimii localizate, cât și cu VelaShape III, unul dintre tratamentele anticelulită de top din întreaga lume.

Dacă ești însărcinată sau alăptezi și vrei să previi probleme după naștere, ai la îndemână singurele tratament anticelulită și de remodelare corporală indicate în sarcină și alăptare, LPG® Cellu M6 Alliance & Endospheres Therapy.

🔝Cele mai rapide rezultate pentru eliminarea grăsimii de sub bărbie
🔝Prețul cel mai mic

Tratamente de slăbire pentru linia sutienului și spate

Spatele este un loc comun de depozitare a grăsimii. De altfel, silueta poate fi sabotată de aceste mici depozite care pot forma unor “colăcei” de grăsime. Dacă grăsimea s-a format în partea inferioară a spatelui, atunci linia taliei este cea care suferă. În cazul în care s-a format în partea superioară, linia sutienului este cea care va crea deasupra și dedesubt niște rulouri de grăsime care se văd foarte urât, mai ales când porți o bluză mai mulată.

Cum pielea spatelui este elastică și groasă, de foarte puține ori este nevoie de intervenție chirurgicală. Criolipoliza, mezoterapia fracționată și radiofrecvența utilizată de Morpheus 8, radiofrecvența corporală NuEra® Tight sau Venus Legacy 2.0., Onda Coolwaves, VelaShape III și chiar LPG® Cellu M6 Alliance, toate sunt făcute să acționeze asupra colăceilor de grăsime de pe linia sutienului și asupra “mânerelor dragostei”, subțiind treptat stratul de grăsime, prin tratamente repetate. Ele pot aborda inclusiv grăsimea de la axile, acea „pernuță” dintre axilă și sân, care poate fi abordată inclusiv cu ședințe de lipoliză injectabilă.
Întrucât grăsimea de pe spate este destul de fermă, iar pielea destul de groasă, este nevoie de răbdare și de mai multe tratamente pentru a vedea rezultate cu adevărat excepționale.

🔝Cele mai rapide rezultate pentru eliminarea grăsimii de sub bărbie
🔝Prețul cel mai mic

Tratamente de slăbire pentru coapse, genunchi și zona de sub fese

În timp ce tendința generală este de a vorbi despre picior ca o unitate singulară, medicii chirurgi plasticieni consideră și tratează coapsa și gamba ca două entități total diferite. Pielea exterioară a coapsei este groasă și elastică, iar grăsimea de dedesubt este foarte fibroasă și rezistentă la dietă și exerciții fizice. Aceste caracteristici unice fac zona mai vulnerabilă la deformările de contur cu orice tip de tratament, atât chirurgical cât și non-invaziv. Pot să apară deformări ale coapselor exterioare, denumite „mușcătură de rechin”, mai ales post liposucție chirurgicală.

Din acest motiv, grăsimea de pe această zonă trebuie abordată cu grijă și atenție, mai ales că pielea de pe partea interioară a coapsei este mai subțire și nu se retrage bine de la sine, putând forma pliuri, caz întâlnit destul de des dacă pacienta a trecut de vârsta de 30 de ani.

Utilizarea constantă a lipolizei injectabile dar și a dispozitivelor de criolipoliză și a tratamentelor care abordează și grăsimea și celulita dar și pielea lăsată reduce vizibil grăsimea de pe coapsele exterioare dar și grăsimea de pe interiorul coapselor.
Acest lucru înseamnă că nu vei mai avea probleme de iritații din cauza frecării pielii în această zonă. Cum coapsele sunt foarte dificil de conturat și te poți confrunta cu probleme de piele lăsată, varianta non invazivă este mai de durată, iar combinată cu un stil de viață sănătos, te va aduce sigur la rezultatele pe care le dorești.
Astfel că, ai la dispoziție și tratamentul cu Morpheus 8, UltraShape V3, Onda CoolWaves, VelaShape III și Venus Legacy 2.0, dar și tratamentul de tonifiere al feselor EvolveX.

Pentru zona genunchilor, mai exact pentru grăsimea de deasupra acestora, criolipoliza și lipoliza injectabilă abordează strict stratul adipos, în timp ce radiofrecvența medicală și mezoterapia fracționată îmbunătățesc calitatea și aspectul pielii.

În ceea ce privește grăsimea de sub fese, acestea va dispărea cu mult dacă are loc un lifting al feselor prin exerciții și/sau cu ajutorul EMS Sculpt. Stratul adipos în exces se poate aborda cu aceleași metode folosite în cazul grăsimii de pe coapse.

Cum același tratament dă rezultate diferite la două persoane cu aceeași greutate, este important să alegi informat un plan de tratament care să ți se potrivească!

🔝Cele mai rapide rezultate pentru eliminarea grăsimii de sub bărbie
🔝Prețul cel mai mic

Suntem perfect conștienți că o siluetă impecabilă este care îți oferă cea mai mare încredere în tine și că îți schimbă viața în mai bine! Când vii la Doctor SKiN, îți promitem că te vom evalua obiectiv, cu onestitate și transparență, astfel încât să știi de la bun început posibilitățile, dar și limitele fiecărui tratament în parte. Minunile se întâmplă, dar ele apar cu tenacitate, răbdare și respectând câteva reguli!

Programează-te la 031 005.10.15, direct pe site sau scrie-ne la contact@doctor.ro!

Articole recomandate

23 iulie 2024

Remodelarea corporală: separarea miturilor de adevăr

Remodelarea corporală este un subiect de mare interes în lumea îngrijirii personale, însă adesea este învăluită în mituri și informații…

16 iulie 2024

Metode eficiente pentru redarea elasticității și fermității pielii

Pielea, organul care ne protejează de mediul extern, își pierde din elasticitate în timp, devenind mai puțin tonifiată. Cu toate…

Lasă un comentariu

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin