Peste 0
Proceduri și tratamente efectuate
Peste 0
Clienți și cliente mulțumite
Peste 0
Recenzii pozitive
Peste 0
Afecțiuni dermatologice tratate
Peste 0 %
Din clienții SKiN, vin cel puțin și a 2-a oară!

De ce Doctor SKiN?

Doctor SKiN - Beauty through Science - Doctor SKiN
Rulează videoul

Când ți-ai zâmbit în oglindă ultima oară? De câte ori ți-ai promis că în sfârșit o să ai grijă de TINE? De câte ori ți-ai zis că vei încerca și TU acel tratament sau procedură care îți va da imboldul necesar pentru a-ți transforma visele în realitate? Lipsa de timp, prețurile prea mari și/sau frica de privirile critice te pot determina să amâni pe mâine, pe mai târziu, pe niciodată, dar dorința va rămâne mereu acolo, fie că îi dai atenție sau nu.

Iar lipsa de încredere în sine te afectează mai mult decât crezi, te roade pe dinăuntru, duce la auto-sabotare și nu te lasă să te bucuri de tine, de frumusețea ta unică, indiferent de vârsta pe care ți-o arată buletinul. Vino în singurul loc unde TU și frumusețea ta sunteți cele mai importante!

La Doctor SKiN credem că oricine are dreptul să se simtă frumos sau frumoasă. Și cum, pe măsură ce trece timpul, frumusețea reprezintă o alegere, aceasta trebuie să fie cât mai accesibilă și mai la îndemână. Nimeni nu-și mai permite luxul de a-și irosi timpul prețios și banii pe experimente nereușite, pentru că motivația se câștigă greu și se pierde ușor, iar disciplina se dezvoltă cu greu, în timp.

De aceea, am investit doar în cel mai bune tratamente dermatologiceesteticefaciale, de remodelare corporală, dar și de epilare definitivă cu laser din lume! Doar la SKiN ai la un loc TOATE cele mai performante dispozitive medicale, adică acea aparatură premium, de top, care impune standardele la nivel mondial și care are zeci de studii, cercetări și testări înainte de a fi lansată pe piață.

Suntem singura clinică din România care a reușit acest lucru și ne străduim să ne extindem gama cu dispozitive medicale care pot răspunde nevoilor clienților noștri.

Rezultatele remarcabile pe care ți le promitem au fost dovedite clinic și obținute în perfectă siguranță. Nu ne jucăm cu sănătatea, iar aparatura de tip replică prezintă numeroase riscuri și efecte secundare nocive în timp.

Pe lângă dispozitivele certificate, oamenii din echipa SKiN fac diferența! Cele peste 2.100 de recenzii pozitive de pe Google și din rețelele sociale au fost obținute datorită terapeuților și medicilor noștri specialiști în dermatologie și chirurgie plastică estetică, care știu să te asculte, să îți recomande ce ți se potrivește și de ce este nevoie pentru a-ți atinge obiectivele. Tot personalul SKiN este constant instruit și evaluat, pentru a ne asigura că ai parte de cele mai bune servicii, dar și de cea mai bună expertiză cu putință.

Nu în ultimul rând, am abordat o politică de prețuri prietenoase și încercăm să oferim pe cât posibil, cât multe opțiuni de tratamente eficiente pentru orice buget!

Când vrei să te simți mai bine în pielea ta, când vrei ca aspectul exterior să îți reflecte vârsta interioară și nu neapărat anii din buletin, când te-ai săturat de complexe și nesiguranță de sine și, mai ales, când ai nevoie de rezultate care se văd cu ochiul liber, vino în clinicile Doctor SKiN!

Stimate oaspete,

Bine ai venit la Doctor SKiN!

Am creat acest site ca să ne asigurăm că ai la îndemână detaliile necesare pentru a lua o decizie informată cu privire la tratamentele și procedurile pe care ai vrea să le încerci.

Dacă încă ai întrebări sau dacă încă nu ești convins(ă), te invităm la o consultație GRATUITĂ și neangajantă, ca să ne cunoaștem și să beneficiezi de o discuție sinceră și directă despre așteptările și nevoile tale și ce putem face pentru tine.

Aș vrea să știi că ne străduim în permanență să-ți oferim cele mai bune servicii cu putință, la un preț corect. Am crescut și ne-am făcut un nume în piață tocmai datorită faptului că nu ne-am oprit niciodată din investit în echipa noastră și în echipamente. Toate, dar absolut TOATE dispozitivele din clinicile Doctor SKiN sunt originale, cele mai noi modele existente în piață și cu o vechime mai mică de 2 ani de zile. Poate te întrebi de ce contează acest lucru? Echipamentele uzate nu mai dau același randament, au de cele mai multe ori o tehnologie mai slabă, iar rezultatele se văd mult mai greu, implicând mai multe ședințe, mai mulți bani investiți iar deseori, și mai mult disconfort sau chiar durere.

De asemenea, poate părea un detaliu neimportant, dar diferența majoră între un echipament original și unul de tip replică este uriașă. Cele originale au studii care le demonstrează siguranța și eficiența. Când faci un tratament cu un dispozitiv replică, nu știi, de fapt, la ce te expui și ce riscuri majore pentru sănătatea TA pe termen mediu și lung îți asumi, pe banii și timpul tău!

Nu în ultimul rând, echipa noastră de terapeuți și medici parcurge un proces riguros de instruire și evaluare periodică, participând la cursuri organizate special pentru Doctor SKiN, cât și la conferințe și training-uri naționale și internaționale. Suntem conștienți că oamenii sunt cei care fac diferența, iar produsele și echipamentele de top pe care le folosim au nevoie de niște specialiști pe măsură.

Suntem mai mult decât conștienți că, fără clienți, noi nu putem exista iar încrederea clienților o câștigi doar oferind servicii de calitate, efort în care punem toată energia noastră. Cu toate acestea, știm că nu putem fi perfecți, dar ne dăm silința și încercăm să atingem cele mai înalte standarde cu putință.

Suntem o afacere de familie, pe care am pornit-o după numeroase deziluzii din postura de pacient. Timp de 11 ani, am apelat personal la multe clinici și saloane. Am văzut lucruri care m-au atras, dar am observat și altele care m-au făcut să renunț imediat la serviciile lor.

Mi-am dorit să creez un loc altfel, unde oamenii ca mine să aibă garanția că nu sunt păcăliți, că nevoile și dorințele lor sunt ascultate și că plătesc un preț corect, primind chiar mai mult decât se așteaptă. În această industrie, rezultatele pot fi uimitoare, dar trebuie să ții cont de faptul că fiecare răspunde în timpul și ritmul său, iar transformările spectaculoase nu se petrec peste noapte!

Am învățat că un client mulțumit este cel mai mare ambasador al brandului nostru și ne străduim să învățăm din greșeli, să soluționăm probleme, să operăm din mers schimbările care se impun, să îmbunătățim constant acolo unde este loc de mai bine și să-ți depășim așteptările.

Ceea ce îți promitem, atât eu cât și echipa Doctor SKiN, este că vom pune întotdeauna clientul pe primul loc, că vei beneficia de o comunicare onestă, că vom încerca mereu să menținem aceleași standarde ridicate și vom face TOT ce ține de noi ca să-ți oferim servicii mai performante, mai confortabile și mai la îndemână.

Și aș mai vrea să știi că nouă chiar ne pasă!

Cu prietenie,

Adina Radu

fondator Doctor SKiN

Tratamente Doctor SKiN

Tratamente faciale

Tratamentele faciale oferite de Doctor SKiN se găsesc doar în locații premium.
Uită de tenul încărcat, lipsit de fermitate, de liniile fine, riduri, de petele de pe față, de cearcăne, pori deschiși, acnee, de pielea lăsată de pe față sau pe gât!

Tratamente corporale

Procedurile de remodelare corporală, de slăbire localizată, de estompare a vergeturilor, de netezire a celulitei sau împotriva pielii lăsate, împreună cu drenajul limfatic, îți ajută corpul să își revină în formă.
La Doctor SKiN suntem obsedați de rezultate, investim constant numai în echipamente originale, premium și ne străduim permanent să optimizăm protocoalele de tratament, astfel încât la noi să beneficiezi de rezultate.

Dermatologie

Pielea este cel mai mare organ al corpului și acționează ca o protecție a organismului față de agresiunile mediului înconjurător.
La Doctor SKiN vei găsi un centru medical dedicat exclusiv pielii și medici dermatologi specializați în tratarea afecțiunilor pielii, părului și unghiilor, atât în probleme clinice, în afecțiuni precum: acneea, căderea părului, ciuperci ale unghiei, psoriazis, rozacee sau cuperoză, cât și în dermatologie estetică: eliminarea petelor pigmentare, a melasmei, a cicatricilor sau papiloamelor dar și în dermatologie pediatrică.

Epilare definitivă

Dacă te interesează epilarea definitivă cu laser ești la locul potrivit!
La Doctor SKiN beneficiezi de 7 lasere diferite pe care poți să le alegi în funcție de buget și de cât de rapid vrei să vezi rezultatele și ai o ședință de test GRATUITĂ* pentru a te convinge cât de rapid se văd rezultatele.

Estetică medicală

Dacă îți dorești readusă tinerețea pe chipul tău sau poate vrei o schimbare, te așteptăm la Doctor SKiN! Ne străduim să setăm un nou standard de calitate în Estetica Medicală modernă, punând un accent puternic pe calitate, atenție la detalii, mărci consacrate de Acid Hialuronic, atent selectate și servicii profesionale fără compromisuri, pentru ca tu să te bucuri de proceduri de medicină estetică și anti-ageing, la cele mai înalte standarde.

Locațiile noastre

1.

Doctor SKiN Corbeanca

O femeie care se simte bine în pielea sa, este o femeie fericită!

Dă timpul înapoi, reinventează-ți frumusețea împreună cu noi!

Vezi ofertele
2.

Doctor SKiN Drumul Taberei

O femeie care se simte bine în pielea sa, este o femeie fericită!

Dă timpul înapoi, reinventează-ți frumusețea împreună cu noi!

Vezi ofertele
3.

Doctor SKiN Băneasa

O femeie care se simte bine în pielea sa, este o femeie fericită!

Dă timpul înapoi, reinventează-ți frumusețea împreună cu noi!

Vezi ofertele
4.

Doctor SKiN
Fabrica de Glucoză

O femeie care se simte bine în pielea sa, este o femeie fericită!

Dă timpul înapoi, reinventează-ți frumusețea împreună cu noi!

Vezi ofertele
4.

Doctor SKiN
Popa Nan

O femeie care se simte bine în pielea sa, este o femeie fericită!

Dă timpul înapoi, reinventează-ți frumusețea împreună cu noi!

Vezi ofertele

Ultimele articole din Blog

Urmărește-ne pe Instagram

1
  1
  Coșul tău
  mezoterapie par, tratament creștere păr femei
  Mezoterapie păr - tratament pentru creșterea părului la femei
  Tratament:

  Haircare Revitacare

  Număr ședințe:

  8 ședințe

  Locație:

  Dr. Taberei

  1 X 2.599 lei = 2.599 lei