Lenisna, filler hibrid pentru lifting facial și rejuvenare

Spre deosebire de alte Stimulatoare de Colagen, cu o fiolă de Lenisna poți acoperi 2 zone de tratament, nu ai nevoie de masaj, rezultatele se văd instantaneu și sunt WOW, la fel ca și prețul său!

Când ridurile se adâncesc, trăsăturile își pierd din volum și ai nevoie de un lifting facial cu efect natural, dar ai un buget limitat, fillerul hibrid Lenisna este ceea ce cauți. Biostimulatorul revoluționar coreean Lenisna utilizează o formulă avansată de Acid Hialuronic și Acid Polilactic (PDLLA) pentru rezultate imediate, care se îmbunătățesc și se mențin 2 ani de zile.

1.500 lei

Total:

vreau să știu cum plătesc voucher cu discount de 10% la următoarea achiziție pentru toate plățile online (click pentru detalii)

discounturile, promoțiile nu se cumulează

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achiziționarea procedurii nu reprezintă o dovadă a angajamentului medicului că vă va face procedura.

În funcție de mai mulți factori [printre care vârsta, starea Dvs. de sănătate, așteptările pe care le aveți de la tratament], în urma consultului, medicul poate considera că nu sunteți compatibilă cu procedura achiziționată sau nu veți avea rezultatele dorite.

Caz în care vă va face recomandări bazate pe experiența și cazuistica similară avută iar, dacă recomandările nu răspund așteptărilor Dvs., vă vom restitui suma achitată.

citește mai mult

De ce să alegi Lenisna?

 • diminuează aspectul ridurilor adânci

 • crește fermitatea pielii, atenuând pliurile

 • contur facial rejuvenat

 • excelent pentru pielea flască

 • rejuvenează pielea de pe mâini și din alte zone ale corpului

 • stimulează regenerarea celulară

 • consolidează structura pielii

 • rezultate care se mențin 2 ani de zile

 • rezultate imediate, care se consolidează și se îmbunătățesc în timp

 • preț mai accesibil, în comparație cu alte biostimulatoare injectabile

 • nu necesită masaj post-tratament

 • se poate folosi de la vârsta de 20 de ani, până la 80 de ani

 • biocompatibilitate, biodegradabilitate & rezistență mecanică excelente

 • vine împreună cu un vortex special pentru mixarea și pregătirea perfectă a produsului pentru injectare.

Lenisna este un filler hibrid remarcabil, care combină proprietățile imediate de volumizare și lifting ușor ale Acidului Hialuronic nereticulat, cu capacitățile de biostimulare a colagenului pe termen lung, grație concentrației mari de Acid Polilactic. Dezvoltat în Coreea de Sud, țara unde se dă tonul în materie de fillere dermice, Lenisna a fost desemnat produsul anului, iar cercetătorii au venit cu inovația tehnologică, după ce au analizat neajunsurile altor fillere dermice pe bază de acid polilactic (PDLLA).

În primul rând, Lenisna este conceput ca un filler biodegradabil cu efect progresiv, care poate fi injectat intradermic și subcutanat. Volumul natural conferit de Acidul Hialuronic din formulă se duce în câteva săptămâni, timp suficient pentru ca efectul acidului polilactic, ingredientul cheie care stimulează puternic producția naturală de colagen și elastină, să se instaleze vizibil.

Este singura formulă hibrid din lume cu o dimensiune a particulelor cuprinse între 50 și 60 de microni, ceea ce permite o injectare extrem de precisă, fără înfundarea acului în timpul tratamentului. Aceste micro particule de polilactic au o suprafață de contact foarte mare cu umiditatea, ceea ce împiedică creșterea acidității în interior, controlând degradarea produsului.
Fiind folosit pentru tratamentul ridurilor profunde, piele lăsată și alte imperfecțiuni semnificative, Lenisna livrează rezultate uimitoare. Combinația perfectă dintre cele două substanțe – Acid Hialuronic și Acid Polilactic (PDLLA) – aduce îmbunătățiri vizibile imediat, iar efectele sale se pot observa timp de până la 2 ani de la finalizarea tratamentului sau chiar mai mult.

Particulele sferice din compoziția fillerului hibrid Lenisna creează un volum facial cu aspect natural, stimulând colagenul în zonele subcutanate și îndepărtează nevoia protocolului de masaj, obligatoriu pentru succesul tratamentului în cazul altor biostimulatoare. Grație pregătirii substanței prin dispozitivul de tip vortex înainte de injectare, nu mai există riscul de a forma noduli, iar substanța se distribuie perfect uniform la nivelul pielii.

Pentru rezultate semnificative sunt necesare 3 – 4 ședințe de tratament, efectuate la un interval de aproximativ 6 – 8 săptămâni. Un singur tratament de întreținere pe an este suficient pentru a menține rezultatele obținute.

Cum funcționează fillerul pe bază de Acid Hialuronic ci acid polilactic Lenisna?

Imediat după injectare, particulele din biostimulatorul Lenisna localizează rapid și umplu zonele încrețite cu Acid Hialuronic, care inhibă legarea polimerilor. În același timp, microparticulele de acid polilactic (PDLLA) acționează pentru a menține hidrogelul de Acid Hialuronic în zona dorită, oprind migrarea sa și consolidând coeziunea datorită caracteristicilor lor distinctive.

După o lună, pe măsură ce Acidul Hialuronic este metabolizat de către organism, microparticulele de acid polilactic cu o structură reticulată rezistentă și cu degradare lentă, intră în acțiune pentru a susține generarea de colagen și pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii. În această etapă cheie, caracteristicile unice ale acidului polilactic devin evidente, contribuind semnificativ la producția continuă și pe termen lung a colagenului.

După 6 luni, efectele maxime ale biostimulatorului Lenisna sunt perfect vizibile. În mod treptat, produsul intră în procesul firesc de biodegradare, restaurând volumul pielii prin menținerea stabilității fizice și stimularea formării de fibre de colagen proaspete. Aceste fibre susțin efectul natural pe o durată semnificativă de timp

Ce zone îmi pot îmbunătăți cu Lenisna?

Lenisna poate fi utilizat pentru a îmbunătăți aspectul și volumul în următoarele zone:

 • Pomeți (obraji): Lenisna poate fi utilizat pentru a crea volum, contura și sublinia subtil zona pomeților, oferindu-le astfel o formă frumoasă și o structură mai bine definită, ce va menține aspectul tineresc al feței.
 • Bărbie: Lenisna poate fi folosit pentru a crea o linie clară a bărbiei, oferind un contur facial mă atrăgător și mai tineresc, netezind și pliurile existente de la nivelul acesteia.
 • Tâmple: Lenisna poate fi folosit pentru a umple zonele ușor scobite ale tâmplelor, oferindu-le astfel un aspect mai tânăr și mai plin.
 • Șanțurile nazolabiale: Lenisna poate fi utilizat pentru a umple șanțurile, ridurile sau liniile adânci ale acestei regiuni, reducând astfel aspectul creponat, care îmbătrânește și asprește expresia feței.
 • Zona maxilarului: Lenisna poate fi utilizat pentru a crea o linie bine definită a maxilarului și, implicit, a întregii fețe.
 • Gât. Lenisna se poate folosi și pentru a rejuvena pielea de pe gât, reușind un lifting al acestuia.
 • Dosul palmelor. Acidul polilactic, precum și Acidul Hialuronic se folosesc pentru rejuvenarea pielii de pe mâini.
 • Lenisna este atât de sigură încât unii medici o injectează în fese, dar cum zona aceasta este predispusă la infecții, în clinicile Doctor SKiN am ales să nu facem această procedură.

Lenisna versus alte filierele dermice pe bază Acid Hialuronic

Diferența principală dintre fillerul Lenisna și cele cu Acid Hialuronic constă în compoziția lor și în modul în care acționează asupra pielii. Mai exact, Lenisna este un filler hibrid, adică conține atât Acid Hialuronic, care oferă un efect de rejuvenare și volumizare imediată, cât și Acid Polilactic, care stimulează producția de colagen pe termen lung.

Lenisna acționează prin rejuvenarea imediată a zonelor tratate, adică are rezultate vizibile instantaneu. Cu toate acestea, cantitatea de Acid Hialuronic este eficientă pentru a crea un boost de volum, fără ca fața să fie umflată. În același timp, microparticulele de acid polilactic (PDLLA) stimulează producția de colagen, ceea ce susține fermitatea și elasticitatea pielii pe termen lung.
Efectele Lenisna persistă pe o perioadă de 2 ani de zile sau chiar mai mult, în funcție de caracteristicile individuale.

Fillerele cu Acid Hialuronic sunt alcătuite exclusiv din Acid Hialuronic, o substanță naturală găsită în organism, care are capacitatea de a atrage și de a reține apa, ceea ce conferă pielii hidratare și volum. Ele funcționează prin umplerea ridurilor, a liniilor fine sau a altor zone care, din cauza înaintării în vârstă, își pierd din volum.
Rezultatele obținute cu fillerele pe bază de Acid Hialuronic sunt în general vizibile imediat și pot dura de la câteva luni până la un an, în funcție de produs și de zona injectată.

Dacă nu știi ce ți se potrivește, un medic specialist în estetică medicală poate discuta cu tine în cadrul unui consult și îți poate oferi recomandări personalizate, luând în considerare caracteristicile tale individuale, precum tipul de piele, zonele tratate, dar și așteptările tale. Ambele tipuri de fillere au avantaje distincte și pot fi administrate separat, dar și împreună.

Lenisna versus B0t0x (toxină botulinică)

Fillerul Lenisna și Bot0xul sunt două tipuri distincte de tratamente estetice, fiecare având scopuri și moduri de acțiune diferite.

Alegerea dintre Lenisna și B0t0x depinde de tipul de rezultate pe care le cauți. Dacă dorești reducerea ridurilor de expresie cauzate de contracțiile musculare, din zona frunții și a ochilor, toxina botulinică este alegerea ideală.

În cazul în care cauți să estompezi ridurile din zona obrajilor și să redobândești volumul tineresc al trăsăturilor, Lenisna ar putea fi o opțiune mai potrivită pentru tine.

Lenisna are ca efect umplerea zonelor care au pierdut volum și, astfel, reducerea ridurilor cu ajutorul Acidului Hialuronic, iar prin stimularea sintezei de colagen cu ajutorul acidului polilactic are și un efect de rejuvenare.

Toxina botulinică acționează prin blocarea temporară a semnalelor nervoase către mușchii în care este injectată. Aceasta determină relaxarea mușchilor și reducerea contracțiilor care cauzează formarea ridurilor de expresie, precum ridurile de pe frunte, dintre sprâncene sau în lateralul exterior al ochilor.

Este extrem de important să discuți cu un medic specializat în estetică medicală pentru a primi sfaturi personalizate și pentru a înțelege care tratament ți se potrivește cel mai bine.

Lenisna versus Sculptra

În aria Biostimulatoarelor de Colagen, atât Sculptra cât și Lenisna au scopul de a revitaliza și reîntineri pielea. Cu toate acestea, există câteva diferențe esențiale de care ar trebuie să ții cont.

💚 Preț prietenos. Când vine vorba de economie, Lenisna este o variantă mult mai accesibilă. Avantajul major al produsului Lenisna este că o fiolă de substanță se diluează și se obțin 10 ml, care acoperă ca tratament 2 zone. Sculptra se diluează astfel încât se obțin doar 5 ml, ceea ce acoperă o singură zonă. Din această perspectivă, Lenisna reprezintă o soluție la îndemână, pentru toți cei care caută îmbunătățirea aspectului pielii, dar au un buget limitat.

💚 Versatilitatea ariei de injectare. Lenisna câștigă puncte prin faptul că permite injectarea în două zone distincte cu un singur flacon de produs, oferind astfel mai multă flexibilitate, în ceea ce privește personalizarea tratamentului în funcție de nevoile individuale

💚 Rezultate WOW, fără masaj: Lenisna redefinește confortul post-tratament prin eliminarea necesității masajului. Aceasta se datorează formei rotunde a moleculelor de acid polilactic și a pregătirii substanței cu ajutorul vortexului special. În ceea ce privește tratamentul cu Sculptra, acesta necesită masarea zonei atât de către medicul specialist, cât și de către pacient acasă timp de câteva zile, printr-un protocol aparte.

💚 Autonomie: Deși poți obține rezultate mai bune mai rapid, Lenisna nu are nevoie de combinarea obligatorie cu Morpheus. În timp ce unele tratamente necesită combinații complexe, Lenisna impresionează prin eficacitatea sa.

💚 Ingrediente inovatoare: Lenisna își completează formula cu Acid Hialuronic și particule de Acid Polilactic, venind cu un aport suplimentar de hidratare și de revitalizare a pielii, prin comparație cu alte produse.

În final, alegerea dintre Sculptra și Lenisna depinde de preferințele și de nevoile tale individuale. În timp ce Sculptra are anumite avantaje specifice, Lenisna se distinge prin preț accesibil, flexibilitatea injectării, confortul post-tratament și formula sa inovatoare. O discuție cu medicul specialist în estetică medicală, care va efectua și injectarea, te poate ajuta să iei cea mai bună decizie pentru ceea ce îți dorești să obții.

Ce simți în timpul tratamentului cu Lenisna?

Întregul proces durează aproximativ o oră. În cadrul evaluării gratuite din clinicile Doctor SKiN, medicul specialist mai întâi va discuta cu tine ce îți dorești, va examina zona de tratament, va marca locul injectării și va pregăti zona cu un antiseptic. De asemenea, va aplica local o cremă cu anestezic înainte de injectare și, folosind un vortex special, mixează Lenisna cu un agent de amorțire, fapt ce ajută la atenuarea oricărui disconfort.

În timpul injectării, e posibil să simți o ușoară senzație de presiune sau arsură, dar aceasta este temporară și se diminuează rapid. După injectare, masajul nu mai este necesar, așa cum se întâmplă în cazul altor Stimulatoare de Colagen, nici cel realizat de medic, nici de pacient acasă, post-tratament.

Rezultatele tratamentului cu Lenisna sunt progresive și pot fi observate treptat, îndată ce se diminuează volumul oferit de Acidul Hialuronic și începe producția de colagen pe care o face acidul polilactic din compoziția biostimulatorului.
Dacă efectele inițiale pot fi subtile, acestea se vor intensifica în următoarele săptămâni, oferindu-ți un aspect tânăr și revitalizat, care atinge pragul maxim la 6 luni după finalizarea protocolului de tratament și se menține circa 2 ani.

Lenisna reușește să creeze un efect de lifting natural și uniform pe întreaga zonă tratată.
Este obligatoriu să faci minimum 3 ședințe la un interval de 6 săptămâni distanță, deoarece altfel nu te poți bucura de potențialul maxim al acestui biostimulator.
Este esențial să urmezi toate sfaturile medicului și să ai răbdare, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile și pentru a te bucura de o piele cu aspect tânăr pentru o perioadă îndelungată.

Instrucțiuni obligatorii după injectarea cu Lenisna

După injectarea cu Lenisna, la fel ca în cazul altor injectări cu Stimulatoare de Colagen, este necesar să respecți întocmai instrucțiunile personalului medical pentru a maximiza beneficiile tratamentului și pentru a minimiza potențialele efecte secundare.

După procedură, este posibil să observi o ușoară umflare în primele 48 – 72 de ore, care se estompează însă rapid.
Iată câteva aspecte obligatorii de care trebuie să ții cont:

 • Pielea tratată va dispune de o igienă riguroasă.

 • Evită expunerea la soare sau solar.

 • În ziua intervenției este interzisă sauna sau SPA-ul.

Pentru cine este recomandată Lenisna și de ce?

Datorită concentrației mari de Acid Polilactic (170 mg) și Acid Hialuronic (30 mg), tratamentul are următoarele indicații:

 • Semne clare de îmbătrânire. Lenisna este dezvoltată pentru a aborda semnele vizibile ale îmbătrânirii, mai ales în cazul persoanelor cu vârsta de peste 40 de ani. Tratamentul își propune să confere un aspect rejuvenat prin stimularea producției naturale de colagen, care poate da timpul înapoi. Rezultatele sunt 100% naturale.

 • Creșterea volumului zonelor afectate ale feței. Lenisna se concentrează pe a reda volum în zonele feței, care au început să arate “scufundate” sau să-și piardă din plinătate. Tratamentul este eficient în umplerea pliurilor pielii, a ridurilor și a șanțurilor adânci, ajutând la obținerea unei texturi mai uniforme și unui aspect mai tineresc

 • Corectarea pielii cu probleme. Lenisna este special concepută pentru a corecta pielea cu probleme. Prin utilizarea unei combinații de Acid Polilactic și Acid Hialuronic, tratamentul contribuie la hidratarea și hrănirea în profunzime a pielii, ceea ce ajută la îmbunătățirea vizibilă a aspectului.

 • Redarea fermității pielii. În situația feței lăsate Lenisna este o soluție excelentă, deoarece formula sa avansată oferă un efect de lifting, ajută la redefinirea contururilor feței și la un aspect mai ferm și mai revitalizat.

Contraindicații Lenisna

 • sarcina și perioada de alăptare

 • alergie/hipersensibilitate la ingredientele produselor

 • hipersensibilitate la Acidul Hialuronic

 • infecții bacteriene, fungice și virale ale pielii, inflamații ale pielii

 • herpes activ, adică leziuni virale

 • forme severe de acnee care necesită tratament medicamentos

 • tulburări de coagulare a sângelui

 • utilizarea medicamentelor anticoagulante

 • alergii cutanate

 • susceptibilitate mare la alergii

 • boli ale țesutului conjunctiv

 • tendința de a dezvolta cicatrici hipertrofice, cheloide

 • inflamație a pielii în zona tratată

 • arsuri solare

 • afecțiuni oncologice și autoimune

 • utilizarea medicamentelor imunosupresoare

 • utilizarea corticosteroizilor (6 - 8 săptămâni)

 • terapie orală cu retinoizi, derivați ai vitaminei A (pauză de cel puțin 6 luni)

 • chimioterapie.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echipă medicală de excepție, care beneficiază de formare și training continuu susținut de specialiști de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de 🔝 sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenanță la standardele prevăzute de producător
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel încât la noi să beneficiezi de cel mai recent model de echipament apărut în lume
 • suntem obsedați de rezultate și ne străduim permanent să le optimizăm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosferă caldă & atitudine prietenoasă
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguranța ta
 • igiena & protocoalele de siguranță fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect păstrate
 • echipa noastră de medici este disponibilă pentru întrebări și suport în orice probleme, înainte & după tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecărui pacient sau paciente în parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile să îți răspundem la orice întrebare ai avea să ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugă o recenzie la „Lenisna, filler hibrid pentru lifting facial și rejuvenare”

Echipa Doctor SKiN

Lenisna, filler hibrid pentru lifting facial și rejuvenare
Lenisna, filler hibrid pentru lifting facial și rejuvenare
1.500 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin