JuveLook filler hibrid pentru glass skin, cearcăne și rejuvenarea zonei de sub ochi

Vino s─â ├«ncerci cel mai popular ╚Öi mai ├«n vog─â tratament din Coreea, care face furori pe re╚Ťelele sociale datorit─â rezultatelor sale unice! JuveLook este un filler hibrid biostimulator ╚Öi SkinBooster, care reu╚Öe╚Öte s─â ob╚Ťin─â efectul de ÔÇťglass skinÔÇŁ, adic─â s─â rejuveneze considerabil pielea de pe fa╚Ť─â ╚Öi de sub ochi, minimiz├ónd ridurile, cearc─ânele, porii dilata╚Ťi ╚Öi chiar cicatricile post acnee.

Cu o concentra╚Ťie unic─â, patentat─â, de Acid Hialuronic nereticulat ╚Öi Acid Polilactic de tip D, L, JuveLook hidrateaz─â at├ót de bine pielea ├«n profunzime, ├«nc├ót tenul t─âu va str─âluci de s─ân─âtate ╚Öi frumuse╚Ťe. Efectele sale se men╚Ťin p├ón─â la 2 ani de zile.

899 lei3.000 lei

Total:

vreau s─â ╚Ötiu cum pl─âtesc voucher cu discount de 10% la urm─âtoarea achizi╚Ťie pentru toate pl─â╚Ťile online (click pentru detalii)

discounturile, promo╚Ťiile nu se cumuleaz─â

Rezervă în deplină liniște sufletească! Procedurile noastre sunt modificabile și rambursabile, indiferent de pachetul ales. **rambursabile sub forma unui voucher, valabil 1 an de la data emiterii.

Aceasta este o procedură medicală și este nevoie de consultul medicului specialist din cadrul echipei Doctor SKiN.

Consultul la medicul estetician este gratuit în limita a 15 minute.

Achizi╚Ťionarea procedurii nu reprezint─â o dovad─â a angajamentului medicului c─â v─â va face procedura.

├Än func╚Ťie de mai mul╚Ťi factori [printre care v├órsta, starea Dvs. de s─ân─âtate, a╚Ötept─ârile pe care le ave╚Ťi de la tratament], ├«n urma consultului, medicul poate considera c─â nu sunte╚Ťi compatibil─â cu procedura achizi╚Ťionat─â sau nu ve╚Ťi avea rezultatele dorite.

Caz ├«n care v─â va face recomand─âri bazate pe experien╚Ťa ╚Öi cazuistica similar─â avut─â iar, dac─â recomand─ârile nu r─âspund a╚Ötept─ârilor Dvs., v─â vom restitui suma achitat─â.

citește mai mult

De ce s─â alegi JuveLook?

 • cel mai sigur skinbooster, prin care ob╚Ťii efectul de ÔÇťglass skinÔÇŁ

 • singurul stimulator de colagen special creat pentru zona cearc─ânelor

 • te ajut─â s─â ob╚Ťii cea mai luminoas─â piele pe care ai avut-o vreodat─â

 • estompeaz─â liniile fine ╚Öi ridurile

 • reduce dimensiunea porilor dilata╚Ťi

 • ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte aspectul cicatricilor post acnee

 • hidrateaz─â ├«n profunzime pielea sensibil─â din jurul ochilor

 • estompeaz─â ridurile de tip ,,laba g├ó╚ÖteiÔÇŁ

 • rezultate vizibile imediat

 • stimuleaz─â regenerarea celular─â

 • ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte elasticitatea, fermitatea ╚Öi textura pielii

 • revitalizeaz─â ╚Öi rejuveneaz─â pielea

 • stimuleaz─â produc╚Ťia natural─â de colagen ╚Öi elastin─â

 • nu necesit─â masaj post-tratament

 • vine ├«mpreun─â cu un dispozitiv vortex special pentru mixarea ╚Öi preg─âtirea perfect─â a produsului pentru injectare

 • rezultatul se men╚Ťine p├ón─â la 2 ani de la ultima ╚Öedin╚Ť─â de tratament.

Biostimulatorul JuveLook este singurul filler hibrid din lume pe baz─â de Acid Polilactic care este recomandat pentru rejuvenarea din jurul ochilor, fe╚Ťei, g├ótului ╚Öi decolteului. Este un filler care a fost creat special pentru zona sensibil─â din jurul ochilor, care ob╚Ťine rezultate vizibile imediat dup─â tratament, asigur├ónd o piele mai ferm─â ╚Öi o reducere a liniilor fine, a ridurilor ╚Öi a cearc─ânelor din zona ochilor.

JuveLook filler hibrid pentru glass skin, cearcăne și rejuvenarea zonei de sub ochi - Doctor SKiN

Cu toate c─â produsul a fost formulat ini╚Ťial pentru zona de sub ochi, nu este folosit doar pentru netezirea ridurilor ╚Öi reducerea cearc─ânelor. Sunt milioane de clipuri pe TikTok cu recomand─âri ╚Öi transform─âri uluitoare ├«nainte-dup─â ob╚Ťinute de JuveLook, mai exact cu efectul de ÔÇťglass skinÔÇŁ pe care reu╚Öe╚Öte s─â-l ob╚Ťin─â.

ÔÇťGlass skinÔÇŁ sau pielea ÔÇťde sticl─âÔÇŁ este o tendin╚Ť─â care descrie transformarea pielii astfel ├«nc├ót s─â fie at├ót de neted─â, hidratat─â ╚Öi luminoas─â, ├«nc├ót s─â reflecte lumina ╚Öi s─â fie translucid─â ca sticla. De╚Öi termenul a ├«nceput s─â c├ó╚Ötige popularitate pe re╚Ťelele sociale ├«n jurul anului 2017, ÔÇ×glass skinÔÇŁ este cel mai popular ideal de frumuse╚Ťe ├«n Coreea, dar ╚Öi pe catwalk. JuveLook reu╚Öe╚Öte s─â ob╚Ťin─â acest efect, deoarece hidrateaz─â tenul ├«n profunzime, umple ridurile, minimizeaz─â porii dilata╚Ťi ╚Öi chiar cicatricile post acneice.

JuveLook are o concentra╚Ťie unic─â de 42,5 mg de Acid Polilactic de tip D, L ╚Öi 7,5 mg de Acid Hialuronic nereticulat, fiind ├«ncadrat ├«n categoria SkinBooster, adic─â a tratamentelor injectabile care hidrateaz─â ╚Öi hr─ânesc pielea ├«n profunzime, dar ╚Öi a biostimulatoarelor. JuveLook difer─â de skinbooster-ele tradi╚Ťionale deoarece con╚Ťine un complex patentat de Acid Polilactic, care este un stimulator de colagen. Alte produse de tip skinbooster au doar Acid Hialuronic ca ingredient principal, pentru a cre╚Öte hidratarea la nivelul pielii. A╚Öadar, ceea ce ├«l face cu adev─ârat special este capacitatea sa de a activa produc╚Ťia natural─â de colagen ╚Öi elastin─â, care duce practic la ├«mbun─ât─â╚Ťirea continu─â a texturii ╚Öi a elasticit─â╚Ťii pielii.

├Än c├óteva zile, vei putea observa str─âlucirea pielii tale pe care doar skinbooster-ele reu╚Öesc s─â o ob╚Ťin─â. ├Än urm─âtoarele c├óteva s─âpt─âm├óni, densitatea de colagen din pielea ta va cre╚Öte, iar tenul ├«╚Öi va redob├óndi ├«n mod vizibil elasticitatea ╚Öi netezimea. Rezultatul ob╚Ťinut este o ├«ntinerire natural─â ╚Öi progresiv─â a pielii, care se ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte ├«n timp ╚Öi care se men╚Ťine p├ón─â la 2 ani zile.

De asemenea, JuveLook este format, ca ╚Öi Lenisna, din particule sferice cu dimensiuni de la 10 la 40 microni ╚Öi vine cu un dispozitiv special de tip vortex, care preg─âte╚Öte perfect substan╚Ťa ├«nainte de injectare. Astfel, se elimin─â riscul form─ârii de noduli post injectare, nu mai este nevoie de masaj facial ╚Öi nici acul nu se mai ├«nfund─â ├«n timpul inject─ârii. Rezultatele JuveLook sunt perfect uniforme.

De ce s─â alegi JuveLook?

La scurt timp dup─â administrare, JuveLook ac╚Ťioneaz─â prin umplerea zonelor cu aspect ├«mb─âtr├ónit, gra╚Ťie Acidului Hialuronic din compozi╚Ťie. ├Än acela╚Öi timp, particulele de Acid Polilactic de tip D, L ├«mpiedic─â deplasarea hidrogelului de Acid Hialuronic din zona dorit─â, consolid├ónd coeziunea acesteia.

Dup─â prima lun─â, pe m─âsur─â ce Acidul Hialuronic ├«ncepe s─â fie descompus prin hidroliz─â, microparticulele de Acid Polilactic intr─â ├«n joc pentru a sus╚Ťine produc╚Ťia de colagen ╚Öi a contribui la ├«mbun─ât─â╚Ťirea elasticit─â╚Ťii pielii. Acest moment marcheaz─â punctul ├«n care ac╚Ťiunea Acidului Polilactic devine mai pronun╚Ťat─â, ceea ce conduce la stimularea colagenului pe termen lung.

La ╚Öase luni de la ├«nceperea protocolului de JuveLook, efectele finale devin evidente. Produsul se descompune treptat, restaur├ónd volumul pielii ╚Öi promov├ónd sinteza fibrelor de colagen nou formate. Aceste fibre sus╚Ťin un aspect natural pe termen lung, aduc├ónd beneficii durabile.

Pentru a reduce cearc─ânele sau a ├«ntineri zona de sub ochi, se injecteaz─â ├«n 3 – 4 sesiuni distincte, 1 ml de produs, c├óte 0,5 ml pe fiecare parte.

Pentru a ob╚Ťine efectul de glass skin, este nevoie de minim 3 – 4 ╚Öedin╚Ťe de cocktail ├«n care se mixeaz─â JuveLook cu un produs de mezoterapie de tip Volite sau NCTF HA. Num─ârul ╚Öedin╚Ťelor de tratament este stabilit ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale, ├«n cadrul evalu─ârii gratuite la medicul specialist ├«n inject─âri, ├«nainte de procedur─â.

Ce zone ├«mi pot ├«mbun─ât─â╚Ťi cu JuveLook?

JuveLook poate fi utilizat pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi aspectul ╚Öi volumul ├«n urm─âtoarele zone:

 • Zona ochilor (pleoapa inferioar─â ╚Öi ridurile de tip ,,laba g├ó╚Ötei"): JuveLook poate fi folosit pentru a trata ╚Öi a ├«mbun─ât─â╚Ťi aspectul cearc─ânelor ╚Öi a ridurilor de tipul ,,laba g├ó╚Ötei" (zona exterioar─â a ochilor), dar ╚Öi a ridurilor de sub ochi. Prin stimularea colagenului ╚Öi umplerea ridurilor cu Acid Hialuronic, se ob╚Ťine un aspect mai t├ón─âr ╚Öi mai revitalizat al acestei zone at├ót de delicate.

 • Fa╚Ť─â: JuveLook poate fi folosit pentru tratarea ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea texturii ╚Öi fermit─â╚Ťii pielii fe╚Ťei, ajut├ónd la reducerea ridurilor, la stimularea colagenului ╚Öi la rejuvenarea tenului, pentru a ob╚Ťine efectul de ÔÇťglass skinÔÇŁ.

 • G├ót: JuveLook poate fi aplicat ╚Öi pe zona g├ótului pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi fermitatea, aspectul ╚Öi textura pielii. Acesta contribuie la tratarea semnelor de ├«mb─âtr├ónire vizibile din zona g├ótului.

 • Decolteu: Aceast─â zon─â adesea neglijat─â poate beneficia de tratamentul cu JuveLook prin ├«mbun─ât─â╚Ťirea aspectului ╚Öi fermit─â╚Ťii pielii decolteului. Biostimulatorul poate contribui la estomparea liniilor fine ╚Öi la revitalizarea pielii din aceast─â zon─â.

JuveLook versus alte fillere pe baz─â de Acid Hialuronic

Atunci c├ónd compari JuveLook cu alte fillere dermice pe baz─â de Acid Hialuronic exist─â c├ó╚Ťiva factori cheie de luat ├«n considerare pentru a lua o decizie bine informat─â.

 • Compozi╚Ťie: JuveLook con╚Ťine at├ót Acid Hialuronic c├ót ╚Öi Acid Polilactic. Acidul Hialuronic are un efect de umplere imediat, iar Acidul Polilactic stimuleaz─â produc╚Ťia de colagen pe termen lung. Alte fillere dermice con╚Ťin doar Acid Hialuronic ╚Öi pot avea formule diferite.

 • Remanen╚Ťa rezultatului: JuveLook este cunoscut pentru efectele sale de lung─â durat─â, care pot persista p├ón─â la 24 de luni. Fillerele dermice pe baz─â de Acid Hialuronic au, ├«n general, o remanen╚Ť─â mai mic─â, de la c├óteva luni p├ón─â la aproximativ un an.

 • Aplica╚Ťii specifice: JuveLook este aprobat pentru utilizare ├«n zona ochilor, precum ╚Öi pentru biorevitalizarea fe╚Ťei, g├ótului ╚Öi a decolteului.

 • Rezultate imediate versus pe termen lung: JuveLook ofer─â un efect de umplere imediat datorit─â Acidului Hialuronic, dar efectele pe termen lung se datoreaz─â stimul─ârii colagenului de c─âtre Acidul Polilactic din compozi╚Ťie. Fillerele dermice pe baz─â de Acid Hialuronic ofer─â efect imediat de volumizare dar, pentru men╚Ťinerea rezultatelor, necesit─â injectare periodic─â.

Pentru a lua cea mai bun─â decizie, consult─â ├«ntotdeauna un medic specialist ├«n estetic─â medical─â. Acesta ├«╚Ťi poate oferi informa╚Ťii detaliate despre op╚Ťiunile disponibile ╚Öi te va ajuta s─â alegi produsul care se potrive╚Öte cel mai bine obiectivelor tale.

JuveLook versus Toxina botulinic─â

JuveLook ╚Öi Bot0x sau toxina botulinic─â sunt dou─â tipuri diferite de tratamente utilizate pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi aspectul pielii ╚Öi pentru a trata semnele de ├«mb─âtr├ónire, dar au mecanisme de ac╚Ťiune ╚Öi utiliz─âri diferite.

Iat─â o compara╚Ťie ├«ntre cele dou─â:

 • Mecanism de Ac╚Ťiune

JuveLook: JuveLook este un biostimulator hibrid care con╚Ťine Acid Hialuronic ╚Öi Acid Polilactic. Acidul Hialuronic are un efect de umplere imediat, ├«n timp ce Acidul Polilactic stimuleaz─â produc╚Ťia de colagen pe termen lung.
JuveLook oferă în acest mod atât efecte imediate, cât și pe termen lung.

Bot0x (toxina botulinic─â): ac╚Ťioneaz─â prin blocarea temporar─â a semnalelor nervoase c─âtre mu╚Öchii faciali, ceea ce determin─â relaxarea mu╚Öchilor ╚Öi reducerea mi╚Öc─ârilor care pot duce la formarea ridurilor de expresie, cum ar fi ridurile din zona frun╚Ťii sau din jurul ochilor.
Efectele toxinei botulinice sunt temporare și necesită reinjectare periodică.

 • Indica╚Ťii ╚Öi Utiliz─âri

JuveLook: JuveLook poate fi utilizat pentru umplerea ridurilor statice, ├«mbun─ât─â╚Ťirea fermit─â╚Ťii pielii, umplerea zonelor cu aspect ├«mb─âtr├ónit ╚Öi stimularea colagenului ├«n zona ochilor, g├ótului, decolteului ╚Öi a fe╚Ťei.

Bot0x: Toxina botulinic─â este folosit─â ├«n principal pentru tratarea ridurilor de expresie, dinamice, cum sunt cele de la nivelul frun╚Ťii. De asemenea este folosit─â ├«n varianta MicroBot0x, pentru ridurile de sub ochi dar ╚Öi pentru a reduce porii dilata╚Ťi.

 • Remanen╚Ťa rezultatului

JuveLook: Rezultatul JuveLook poate dura p├ón─â la 2 ani ╚Öi chiar mai mult, deoarece stimuleaz─â produc╚Ťia de colagen pe termen lung. Cu toate acestea, pentru men╚Ťinerea rezultatelor, pot fi necesare sesiuni de ├«ntre╚Ťinere periodice.

Toxina botulinic─â: Efectele Bot0x-ului sunt temporare ╚Öi dureaz─â de obicei ├«ntre 3 ╚Öi 6 luni, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale.

Alegerea ├«ntre JuveLook ╚Öi toxina botulinic─â depinde de obiectivele tale individuale ╚Öi de sfaturile medicului specialist. De multe ori, aceste dou─â tratamente sunt folosite ├«n combina╚Ťie pentru a ob╚Ťine rezultate optime, ├«n func╚Ťie de nevoile pacientului. Este important s─â discu╚Ťi cu un medic care ├«╚Ťi poate evalua nevoile tenului versus rezultatele dorite, pentru a determina ce op╚Ťiune este cea mai potrivit─â pentru tine.

Ce sim╚Ťi ├«n timpul tratamentului cu JuveLook?

├Än timpul tratamentului cu JuveLook, pacien╚Ťii pot resim╚Ťi un u╚Öor disconfort sau chiar o senza╚Ťie de presiune, pe m─âsur─â ce produsul este injectat ╚Öi se distribuie ├«n zona tratat─â. Acestea pot varia ├«n func╚Ťie de zona tratat─â ╚Öi de toleran╚Ťa individual─â.

├Äntreag─â procedur─â dureaz─â aproape o or─â, deoarece se aplic─â local o crem─â cu anestezic ├«nainte de injectare, iar timp de c├óteva minute este mixat─â substan╚Ťa de c─âtre vortexul special pentru o distribuire uniform─â, f─âr─â risc de noduli. La cearc─âne se va injecta cu o canul─â sub╚Ťire, iar atunci c├ónd se distribuie pe zona fe╚Ťei cu efect de mezoterapie, se va folosi un ac sub╚Ťire, ├«n func╚Ťie de zona tratat─â, la o ad├óncime de aproximativ 1,7 mm.

Dup─â tratamentul cu JuveLook adeseori, ├«n primele 3 – 4 zile apar umfl─âturi, ro╚Öea╚Ť─â temporar─â ├«n zona tratat─â sau chiar mici echimoze (v├ón─ât─âi). Aceste efecte secundare sunt minore ╚Öi trec de la sine ├«n c├óteva ore sau zile.

ÔÜá´ŞĆ
Acidul Polilactic nu poate fi topit.
Doar Acidul Hialuronic poate fi topit cu hialuronidaz─â.

Tratamentul nu implic─â necesitatea unor preg─âtiri speciale. ├Än mod obi╚Önuit, procedura este precedat─â de o consulta╚Ťie medical─â detaliat─â. Evit─â cu c├óteva zile ├«nainte peeling-urile ╚Öi produsele cosmetice agresive pe zona ├«n care urmeaz─â s─â faci tratamentul.
Cu 48 de ore ├«nainte de procedur─â, renun╚Ť─â la consumul de alcool.

Instruc╚Ťiuni obligatorii dup─â injectarea cu JuveLook

 • Timp de 4 zile dup─â procedur─â, evit─â expunerea direct─â la lumina soarelui sau la surse de c─âldur─â.

 • Aplic─â o crem─â de protec╚Ťie solar─â cu un factor de protec╚Ťie SPF 50.

 • Dup─â procedur─â, evit─â mersul la saun─â, piscin─â, solar, s─âli de sport, b─âile fierbin╚Ťi ╚Öi spa╚Ťiile aglomerate.

 • Machiajul nu trebuie aplicat timp de 48 de ore dup─â procedur─â pentru a preveni riscul de infec╚Ťie.

 • Evit─â consumul de alcool timp de 24 de ore dup─â tratament.

 • Nu utiliza peeling-uri, substan╚Ťe exfoliante sau produse cosmetice puternice ├«n zona tratat─â timp de c├óteva zile dup─â procedur─â.

Este esen╚Ťial s─â respec╚Ťi cu stricte╚Ťe regulile de igien─â, incluz├ónd utilizarea prosoapelor pentru uscarea fe╚Ťei, men╚Ťinerea curat─â a periilor de machiaj ╚Öi a bure╚Ťilor, ├«nlocuirea regulat─â a prosoapelor de baie ╚Öi a celor de m├ón─â, evitarea atingerii fe╚Ťei ╚Öi schimbarea cear╚Öafului pe durata perioadei de tratament.

Pentru cine este recomandat JuveLook și de ce?

JuveLook este recomandat ├«n principal persoanelor care doresc s─â-╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â aspectul pielii ╚Öi s─â trateze diferite semne de ├«mb─âtr├ónire.
Este important s─â consul╚Ťi ├«ntotdeauna un medic specialist pentru a determina dac─â JuveLook este potrivit pentru tine dar, ├«n general, este recomandat pentru urm─âtoarele categorii de persoane:

 • Persoane cu semne vizibile de ├«mb─âtr├ónire a pielii (peste 35 de ani): JuveLook poate fi folosit pentru tratarea ridurilor, a pierderii de volum, a aspectului tern al pielii ╚Öi a altor semne de ├«mb─âtr├ónire.

 • Persoane cu zone de piele cu textur─â neuniform─â: JuveLook poate contribui la ├«mbun─ât─â╚Ťirea texturii pielii ╚Öi la ob╚Ťinerea unei pielii mai netede.

 • Persoane care doresc rezultate pe termen lung: Datorit─â combina╚Ťiei de Acid Hialuronic pentru efect imediat ╚Öi Acid Polilactic pentru stimularea produc╚Ťiei de colagen pe termen lung, JuveLook poate fi atractiv pentru persoanele care ├«╚Öi doresc rezultate de lung─â durat─â.

 • Persoane care doresc s─â ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â aspectul general al pielii ╚Öi vor s─â ob╚Ťin─â efectul de glass skin: JuveLook poate oferi un efect de revitalizare ╚Öi de iluminare a pielii, contribuind la un aspect mai t├ón─âr ╚Öi mai s─ân─âtos al tenului. JuveLook este potrivit pentru utilizare ├«n diverse zone ale fe╚Ťei ╚Öi ale corpului, inclusiv zona ochilor, g├ótului, decolteului ╚Öi a altor zone cu nevoi estetice specifice.

Este important s─â discu╚Ťi cu un medic sau specialist pentru a stabili dac─â JuveLook este potrivit pentru tine, av├ónd ├«n vedere starea actual─â a pielii tale, nevoile pe care le ai ╚Öi alte informa╚Ťii ce privesc tratamente administrate anterior.

Contraindica╚Ťii JuveLook

Nu sunt eligibile pentru tratamentul cu JuveLook:

 • Persoane sub v├órsta de 18 ani.

 • Femeile ├«n perioada de sarcin─â ╚Öi al─âptare.

 • Cei cu alergie sau hipersensibilitate la ingredientele produselor utilizate.

 • Persoanele cu hipersensibilitate la Acidul Hialuronic.

 • Cei care sufer─â de infec╚Ťii bacteriene, fungice sau virale ale pielii sau inflama╚Ťii cutanate.

 • Pacien╚Ťii cu herpes activ, adic─â cu leziuni virale.

 • Persoanele cu forme severe de acnee care necesit─â tratament medicamentos.

 • Cei cu tulbur─âri de coagulare a s├óngelui sau care utilizeaz─â medicamente anticoagulante.

 • Cei cu alergii cutanate sau cu o susceptibilitate crescut─â la alergii.

 • Cei cu piele deteriorat─â ╚Öi iritat─â.

 • Pacien╚Ťii cu boli ale ╚Ťesutului conjunctiv.

 • Cei cu tendin╚Ťa de a dezvolta cicatrici hipertrofice sau cheloide.

 • Persoanele cu inflama╚Ťie a pielii ├«n zona tratat─â sau arsuri solare.

 • Cei cu discontinuitate a epidermei sau diabet decompensat.

 • Indivizii cu boli neoplazice ╚Öi autoimune sau care utilizeaz─â medicamente imunosupresoare.

 • Pacien╚Ťii care iau corticosteroizi (6 - 8 s─âpt─âm├óni) sau au urmat terapie oral─â cu retinoizi, deriva╚Ťi ai vitaminei A (cu o pauz─â de cel pu╚Ťin 6 luni).

 • Cei ├«n perioada de recuperare dup─â o opera╚Ťie la locul interven╚Ťiei chirurgicale (p├ón─â la 2 luni).

 • Persoanele cu multiple semne de melanom sau numeroase telangiectazii, sau care sunt ├«n perioada de recuperare dup─â crioterapie (p├ón─â la 6 luni).

 • Cei cu cancere de piele, inclusiv ├«n curs de radioterapie sau a c─âror stare necesit─â chimioterapie.

 • Cei care urmeaz─â terapie oral─â cu steroizi pe termen lung sau au afec╚Ťiuni precum psoriazis, lupus, artrit─â reumatoid─â sau boli tiroidiene nereglementate/Hashimoto.

 • Persoane cu infec╚Ťie activ─â.

Restul contraindica╚Ťiilor vor fi discutate cu medicul sau cu terapeutul ├«nainte de efectuarea tratamentului.

De ce ai alege Doctor SKiN?

 • echip─â medical─â de excep╚Ťie, care beneficiaz─â de formare ╚Öi training continuu sus╚Ťinut de speciali╚Öti de renume mondial
 • echipamente originale, de tip linie de ­čöŁ sau premium
 • contracte de service premium, cu mentenan╚Ť─â la standardele prev─âzute de produc─âtor
 • consumabile de calitate, accesorii acreditate
 • investim constant astfel ├«nc├ót la noi s─â beneficiezi de cel mai recent model de echipament ap─ârut ├«n lume
 • suntem obseda╚Ťi de rezultate ╚Öi ne str─âduim permanent s─â le optimiz─âm
 • personal instruit constant cu cele mai noi protocoale de lucru
 • atmosfer─â cald─â & atitudine prietenoas─â
 • cabinete moderne, reamenajate cu cele mai confortabile paturi de tratament
 • protocoale de tratament, special concepute pentru siguran╚Ťa ta
 • igiena & protocoalele de siguran╚Ť─â fac parte din ADN-ul nostru
 • nu facem rabat la calitatea consumabilelor
 • folosim exclusiv fillere originale, de calitate, Premium, corect p─âstrate
 • echipa noastr─â de medici este disponibil─â pentru ├«ntreb─âri ╚Öi suport ├«n orice probleme, ├«nainte & dup─â tratament, 7 zile din 7.

Rezultatele pot varia, ├«n func╚Ťie de caracteristicile individuale ╚Öi de stilul de via╚Ť─â al fiec─ârui pacient sau paciente ├«n parte.

Pentru orice întrebare, nelămurire sau problemă, nu ezita să ne contactezi la numărul 0729 740.704 sau scrie-ne pe contact@doctorskin.ro.

Suntem aici 24 ore/7 zile s─â ├«╚Ťi r─âspundem la orice ├«ntrebare ai avea s─â ne adresezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaug─â o recenzie la „JuveLook filler hibrid pentru glass skin, cearc─âne ╚Öi rejuvenarea zonei de sub ochi”

JuveLook filler hibrid pentru glass skin, cearcăne și rejuvenarea zonei de sub ochi - Doctor SKiN
JuveLook filler hibrid pentru glass skin, cearcăne și rejuvenarea zonei de sub ochi
899 lei3.000 lei
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarcere la magazin